Jason Bourne 6: Jöhet a folytatás?

Jason Bourne 6: Jöhet a folytatás?

1184

Jason Bourne 6: Jöhet a folytatás?

A Bourne filmek szinte teljesen új alapokra helyezték az akciófilmeket és számos újítást is hoztak cinematográfiai szempontból. A 2002-ben mozikba került A Bourne-rejtélyben láthattak a nézők először az ún. “shaky-cam” technikával felvett jeleneteket, amely jóllehet akkor hatalmas újdonságnak számított, az elmúlt évek során nem mindenkinek vált kedvencévé.

Jason Bourne (2016) - Előzetes

A film főszerepét alakító Matt Damon is egy egészen új oldaláról mutatkozott be a rajongók számára. A színész még négyszer öltötte magára Jason Bourne szerepét, aki megpróbálja visszaszerezni elveszett emlékeit, miközben útja számos csapdát és ellenséget rejt. Bár korábban már felmerült, hogy elkészül a hatodik film, mostanáig azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája. A franchise producer, Frank Marshall azonban egy friss interjúban elhintette, hogy a közeljövőben nagyonis megkezdődhetnek egy új Bourne film előkészületei.

“Nagyon szerettem a Bourne filmeket, és azt gondolom, hogy több filmes szakember is így van ezzel. Szóval nagyon reménykedem abban, hogy hamarosan sikerül tető alá hoznunk egy új sztorit és találni valakit a projekt élére. Gőzerővel keressük” – jegyezte meg Marshall.

Sztárok, akiket folyton összekeverünk egy másik világsztárral

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download