Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás krokodilvadász, Paul Hogan

1464

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a legendás krokodilvadász, Paul Hogan

Ki ne emlékezne a ’80-as évek ausztrál sikerfilmjére, a Krokodil Dundee-ra, melynek főhőse, a faragatlan, de szeretni való Mick Dundee nemcsak az őserdőben, de a nagyvárosi dzsungelben is feltalálta magát. És természetesen meghódította a szép, szőke újságírónő szívét. A film első részének forgatása óta 35 év telt el, így nem meglepő, hogy a főszereplőt játszó Paul Hoganre alig ismerni rá.

Krokodil Dundee

Bár a film második és harmadik része nem ütött akkorát, mint az első, Krokodil Dundee igazi ausztrál ikonná nőtte ki magát, köszönhetően Paul Hogannek. Jellegzetesen könnyed humorát a szigetország lakói már a filmet megelőzően is ismerték, hiszen 1973-84 között saját szkeccsműsorával – The Paul Hogan Show-val – szórakoztatta a közönséget. A Krokodil Dundee sikerének köszönhetően az egész világon híressé vált a színész. De nemcsak népszerűséget, hanem szerelmet is hozott számára a film első része: partnere, a New York-i újságírónőt, Sue-t alakító Linda Kozlowski ugyanis az életben is a párja lett.

1990-ben a fiatal színésznő lett Paul Hogan második felesége, aki egy hatodik gyermekkel is megajándékozta: közös fiuk, Chance idén húszéves. Paul Hogannek előző, Noelene Edwards-szal kötött házasságából már született öt gyermeke, házasságuk azonban 28 év után felbomlott. Paul Hogan 2013-ban ismét egyedül maradt: 23 év után második felesége összeegyeztethetetlen ellentétek címen adta be a válóperes iratokat, de hangsúlyozták, hogy a barátságukat megőrzik.

35 évvel ezelőtt ezek voltak a legjobb filmek

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download