Jonathan Lipnicki

Így néz ki a Stuart Little kisegér film főhőse 22 év eltelte után

1558

Így néz ki a Stuart Little kisegér film főhőse 22 év eltelte után

Ki ne emlékezne arra az elragadó, szemüveges kisfiúra, aki a Stuart Little kisegér George-aként kapott egy rágcsálót testvérének? A babaarcú színészpalánta jócskán megváltozott az eltelt több mint húsz évben, a cuki jelző már a legkevésbé sem illik rá, igazi macsó férfi lett belőle.

Jonathan Lipnicki

Jonathan Lipnickire szinte rá sem lehet ismerni, a családi mozik sztárja eszméletlenül kigyúrta magát, nemcsak az edzőtermek gépeit koptatja, hanem a harcművészetekben is jártas, például dzsúdzsucubajnok. Heti négy-öt alkalommal sportol, és az étkezésre is odafigyel, nehezen mondott le kedvenceiről, mint például a hamburger, de az eredmények láttán úgy gondolja, megéri, ha ellenáll a kísértésnek.

Jonathan Lipnicki

“Tinédzserként minden este pánikroham gyötört, féltem, hogyan vészelem át a következő napot, hogyan vágják a fejemhez, hogy sosem váltom valóra az álmaimat. Szerencsére olyan emberek vettek körül, akik támogattak, hogy ne adjam fel, tegyek meg mindent, hogy elérjem a céljaim.”

– mondta egy interjú során Lipnicki, aki a mai napig forgat, igaz, nem hollywoodi szuperprodukciókban tűnik fel, sokkal jobban kedveli a kisebb költségvetésű, független filmeket.

Így néz ki a Dennis, a komisz film főhőse 28 év eltelte után

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download