Elkezdődött a Marvel Holdlovag sorozatának forgatása Budapesten

Elkezdődött a Marvel Holdlovag sorozatának forgatása Budapesten

1104

Elkezdődött a Marvel Holdlovag sorozatának forgatása Budapesten

Budapesten forog a következő Marvel sorozat, a Holdlovag (Moon Knight) és úgy tűnik, hogy már a forgatási munkálatok is megkezdődtek. A színészek közül Ethan Hawke és Oscar Isaac is megérkezett hazánkba. Remek hír, hogy Budapest az utóbbi időkben egészen kedvelt helyszíne lett a külföldi filmgyáraknak, mivel jelenleg három olyan produkció munkálata is zajlik, melyekkel kifejezetten a gamer világot célozzák meg. Az egyik a Borderlands mozi, aminek egyik főszerepére Jack Blacket is sikerült megszerezni és a múlt héten már Budapestre érkezett Jamie Lee Curtis és Kevin Hart is. A másik a Master Chief fémjelezte Halo sorozat, a harmadik pedig a most szóban forgó Moon Knight sorozat a Marveltől. Mind a három produkció főként Budapesten forog, ez utóbbi munkálatai például elindulni látszanak, ugyanis a két bejelentett főszereplő,  a Star Wars Poe-jaként is ismerős Oscar Isaac, és a valószínűleg ellenlábast alakító Ethan Hawke már a fővárosban  tartózkodik – és fotózkodik. A kép a Margit-szigeten készült.

Elkezdődött a Marvel Holdlovag sorozatának forgatása Budapesten

Ezenfelül a stáb már napok óta forgat a budapesti Szépművészeti Múzeumban. Ez valószínűleg arra utal, hogy a Holdlovag  egyiptomi mitológia bemutatása legalább részben a múzeumban forgatott jelenetekben gyökerezik majd,  hiszen a többnapos forgatás nem valószínű, hogy mellékes történetszál lesz.

Moon Knight, vagyis a Holdlovag nem egy egyszerű figura. Először 1975-ben a Werewolf by Night 32. számának hasábjain találkozhattak vele a képregény rajongók, akkor még a címszereplő vérfarkas ellenfeleként, majd hamarosan saját sorozatot kapott, ami később több verziókat szült. Erejét szinte az összes sorozatában az egyiptomi holdistentől, Khonshutól kapta, aminek következtében súlyos személyiségzavarokban kezdett szenvedni. Igaz nem a legnépszerűbb és legismertebb Marvel hősök közé tartozik, de a crossoverei miatt sokan ismerhetik, hiszen többször harcolt Pókember oldalán, de a sors a Megtorlóval, Gambittal, Fenegyerekkel, Fekete Özveggyel, Hulkkal is összehozta. A Moon Knightnak még nincs hivatalos megjelenési dátuma, bár várhatóan 2022-ben debütál a sorozat.

Szerző: MéziMcFly

Magyarországon forgat Kevin Hart


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download