Tom Cruise és Emily Blunt is visszatér A holnap határa 2-ben

A holnap határa 2: Jöhet a folytatás?

8179

A holnap határa 2: Jöhet a folytatás?

A holnap határa 2-ről nagyjából az első rész első pozitív kritikái és bevételi adatai után lehetett már hallani. Egy ilyen siker ritkán marad folytatás nélkül, így ebben az esetben is biztosra vehették a rajongók, hogy látják még kedvenceiket idegenekkel csatázni. Igen ám, de máig nem nagyon történt érdemi előrelépés a projektben. Az első részt (és vélhetően a másodikat is) rendező Doug Liman egy interjúban korábban arról beszélt, hogy igazából csak a sztárokon múlik, mikor indul be igazán a munka.

Tom Cruise - A holnap határai

Mostanra viszont állítólag minden fontosabb szereplő rábólintott a folytatásra, csak épp mind Tom Cruise, mind Emily Blunt igen sűrűn be van táblázva, így egyelőre továbbra is kérdéses, mikor indulhat be a gépezet igazán.

Ami történetet illeti, természetesen alig tudni valamit a tervekről. Egyes források  szerint a készítők az időhurkot egy picit jobban kitágítanák, ami azt jelenti, hogy az események közvetlenül az első film után vennék fel a fonalat, de aztán valahogy visszakerülnénk az időben az első rész története elé. Így kapnánk egy előzmény-folytatást.

Összegezve tehát, a film alapötlete már nagyjából megvan, a rendező és a főszereplők is rábólintottak a projektre, ugyanakkor egyelőre még azt sem tudni, hogy mikor kezdődhet a forgatás. És mivel Tom Cruise a következő másfél-két évre is szinte végig be van táblázva (Emily Bluntról nem is beszélve), így 2023 elejénél korábban aligha lehet bármi az egészből.

10 Tom Cruise film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download