Leonardo DiCaprio-nak szörnyű gyerekkora volt

Leonardo DiCaprio-nak szörnyű gyerekkora volt

798

Leonardo DiCaprio-nak szörnyű gyerekkora volt

Leonardo DiCaprióra könnyűszerrel kijelenthetjük, neki bejött az élet. Hollywoodban az egyik legelismertebb színészként tartják számon, az összes rendező kezét-lábát törné, csak hogy vele dolgozhasson. Hiába zsebel be dollármilliókat a filmjeiért, nem szórja a pénzt, sanyarú gyermekkora miatt eszébe sem jut, hogy elherdálja a vagyonát. Bár már nagyon fiatalon feltűnt a képernyőn, mindössze ötéves volt, amikor debütált a kamera előtt a Romper Room című tévésorozatban, az aranyéletet csak jóval később tapasztalhatta meg. Szüleivel Los Angeles legszegényebb negyedében éltek.

Leonardo DiCaprio-nak szörnyű gyerekkora volt

Kisgyermekkorában mindennap bűnözők vették körül, környékük közelében prostituálthálózat működött, és rengeteg drogfüggő élt a szomszédságukban. Testközelből tapasztalta meg, milyen romboló hatással vannak az emberi szervezetre a tiltott szerek, így őt nem sújtotta a gyereksztárok átka, soha sem élt kábítószerrel.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt meg a kísértés, a hollywoodi partikon jelen van a drog, de én sohasem próbáltam ki. Talán azért, mert négyéves koromig drogosok vettek körül mindennap.”

– mesélte a Los Angeles Times interjújában. Nem csak az erőszakot és a nélkülözést kellett nagyon fiatalon megtapasztalnia, még az osztálytársai sem kímélték. A sztár az iskolában a csúfolódás kereszttüzében állt. Ekkor fordult meg a fejében, hogy komolyabban foglalkozzon a színészettel, ami egyfajta mentőöv volt a számára, könyörgött édesanyjának, hogy tanórák helyett inkább hadd járjon színjátszó tanfolyamra.

“Ez volt a legfőbb motiváció az életemben. Ki kellett szabadulnom az állami iskolából, 15 évesen anyám elé álltam, és megkértem, hogy vigyen meghallgatásokra, mert színész akarok lenni.”

12 színész, akik olyan jól alakítottak létező embereket, hogy nehéz őket megkülönböztetni

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download