Emlékszel rájuk? Így néznek ki napjainkban a Reszkessetek, betörők! rablói

1122

Emlékszel rájuk? Így néznek ki napjainkban a Reszkessetek, betörők! rablói

A Reszkessetek, betörők! című családi film 1990-ben debütált, ami azóta igazi karácsonyi klasszikussá nőtte ki magát. A Macaulay Culkin főszereplésével elkészült mozi láttán nemcsak a szőke gyereksztár, hanem a többi színész is belopta magát a nézők szívébe. Akkora siker volt az első rész, hogy 1992-ben megcsinálták a folytatását, ami New Yorkban játszódott. Évekkel később készültek még további részek, de azokban már nem az eredeti stáb szerepelt, így azok sosem érhetnek az eredeti filmek nyomdokaiba.

Joe Pesci és Daniel Stern

A Kevin McCallistert alakító Culkin mellett Joe Pesci és Daniel Stern játszották a kulcsszerepet. A két színész alakította Harryt és Marvot, akik megpróbálták kirabolni a McCallister család rezidenciáját, de végül a kisfiú túljárt az eszükön. Mind a ketten a mai napig színészettel foglalkoznak, az Oscar-díjas Pesci 2019-ben alakította Russel Bufalino karakterét Martin Scorsese filmjében, Az írben, Easton utoljára a Shrill sorozatban volt látható, Bill Easton bőrébe bújhatott.

Joe Pesci és Daniel Stern

Az évek alatt mind a ketten sokat változtak, akik csak a Reszkessetek, betörők! című filmben látták őket, nagy eséllyel elmennének mellettük az utcán.

12 színész, akik olyan jól alakítottak létező embereket, hogy nehéz őket megkülönböztetni

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download