FILMEZZUNK.HU
A kedvenc filmjeink Kate Hudson-től, amiket kár lenne kihagyni

A kedvenc filmjeink Kate Hudson-től, amiket kár lenne kihagyni

5644

Kate Hudson legjobb filmjei

Kate Hudson-ról mindenkinek a nevetés, gyermeki báj, vidámság, élet jut eszébe. Lássuk csak milyen is ő valójában. Tősgyökeres Los Angeles-i fruska, aki a pálmafák, vízpart mellett felnövekedett színészi család sarja. Felmenői között magyar, olasz és askhenázi zsidók is voltak. Főleg karakterszínésznek írnám őt le, aki hasonló karaktereket játszik szenzációsan. Egy Golden Globe díj-al, és egy Oscar jelöléssel jutalmazták eddigi munkásságát.

A gyávaság tollai (2002) – A bátorító szerelmes

A filmben egy tiszt lányát alakítja, akit egy fiatal tiszt jegyzett el. A férfi azonban nem akar háborúba menni ezért Kate és a többi tiszt is tollakat adnak neki, jelezvén hogy gyávának tartják őt félelméért. A kaland és háborús dráma minősítésű filmmel, kinyílt az út a nagy sikerű produkciók felé Kate-nek.

A gyávaság tollai 2002

A gyávaság tollai című háborús filmben egy tiszt lányát alakítja, akit egy fiatal tiszt jegyzett el.

Kung fu panda 3. (2016) – A husi panda

Őt választották szinkronhangnak a Kung fu panda 3. epizódjába, Po szerelmének. Mei mei egy kedves, pocakos panda, aki rabul ejti Po szívét. A filmben Po találkozik apjával majd együtt útra kelnek a pandák földjére. Ott minden pandát végül a harcművészet mesterévé tesznek.

Kate Hudson

Kate és a Kung Fu Panda két sztárpandája, jobboldalon van Mei Mei.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (2003) – Az újdonsült újságíró

Óriási film, egyik kedvencem. Igazi sírva nevetős. Akár barátnőddel, akár családdal, akár pároddal nézed meg. Egy fogadás van a történet középpontjában, pontosabban kettő. Meg tud-e tartani egy csélcsap fazon egy igazi hús-vér nőt 10 napig, vagy egy férfit el lehet e veszíteni miután felcsíptük 10 nap alatt. Az igazi hibák összes trükkjét elkövetve is örök szerelemre lel a két fogadó személy.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 2003

Kate-nek 10 nap alatt össze kell jönnie valakivel, hogy aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel a szakításba kergessen.

Bolondok aranya (2008) – A történész

Kate Hudson Matthew McConaughey-el második közös filmje. A történet igen egyszerű. Valamikor régen egy történelem iránt elkötelezett egyetemi pár eljut egy szigetre, hogy felfedezzék egy elsüllyedt hajó romjait, kincseit. Azonban a puska másképp sül el. A férfi megszállott lesz sok adóssággal, a nő, pedig feladja és egy hajón köt ki pincérnőként.

Bolondok aranya 2008

A szülinapos Kate-nek Matthew McConaughey-el második közös filmje a Bolondok aranya.

Csajok háborúja (2009) – A bosszúszomjas barátnő

A se veled se nélküled új értelmet nyer a film láttán, ahol két kislány egész életre szóló barátságot köt egymással, ugyanott és ugyanabban a hónapban szeretnének összeházasodni, ha eljön a Nagy nap. Hát mindkettőjüknek komoly kérője is akadt, így elővették a régóta tervezett esküvői albumot és elkezdik megszervezni az esküvőket. Egy probléma akad azonban. Csak ugyan arra a napra, ugyan arra az órára van hely…

A csajok háborúja

Kate és az Oscar díjas, Anne Hathaway a Csajok háborújában

Te is kedveled Kate Hudson színésznőt? Van olyan alkotás tőle, amit kifelejtettünk? Ha igen, várjuk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

16 hollywoodi szerelmespár, akik egykoron együtt voltak

(Kate Hudson címlapkép forrása)

//bluegirl//


Article Tags: · · · · · ·