Az Alkonyat-filmek gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

2373

Az Alkonyat-filmek gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

Mackenzie Foy-t egy világ zárta a szívében mikor az Alkonyat – Hajnalhasadásban feltűnt a két főszereplő, Edward Cullen és Bella Swan gyerekeként. Tökéletes választásnak bizonyult a szerepre, hiszen a félig vámpír, félig ember Renesmee ismertetőjegye különleges szépsége volt.

Mackenzie Foy

Az ifjú sztárra kis korától kezdve felfigyeltek, háromévesen már modellként dolgozott, olyan neves divatmárkák alkalmazták, mint a Gap, a Polo Ralph Lauren vagy a Guess. Az Alkonyat hozta meg számára a hírnevet, és a film bemutatója után egyre nagyobb szerepeket kapott. Ő alakíthatta Matthew McConaughey lányát a Csillagok között című sci-fiben, azután 2018-ban már főszerepet kapott. A diótörő és a négy birodalomban Clarát alakította, aki karácsony estéjén egy mágikus világban találja magát.

Olyan neves színészekkel dolgozott együtt, mint Helen Mirren, Keira Knightley vagy Morgan Freeman, akiket egytől egyig lenyűgözött a lány elhivatottsága, például kaliforniai születése ellenére elsajátította, hogyan kell tökéletes angol akcentussal beszélni. A húszéves szépségnek ez még csak a kezdet, jelenleg is javában dolgozik, legutóbb megjelent filmjének címe Black Beauty, amelyben egy igazi hollywoodi ikonnal, Kate Winslettel játszik együtt. Jelenleg a The Man Who Saved Paris című alkotást forgatja.

Tudta? Majdnem Matthew Mcconaughey lett a Titanic főszereplője

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download