"Istennek köszönhetem a sikereimet" - Jane Fonda

“Istennek köszönhetem a sikereimet” – Jane Fonda

476

“Istennek köszönhetem a sikereimet” – Jane Fonda

Jane Fonda 1937. december 21-én született New Yorkban. Amerikai kétszeres Academy Award díjas színészné, író, politikai aktivista, korábbi divatmodell, és fitneszguru. A hatvanas években szerzett hírnevet magának a Barbarella és a Cat Ballou filmekkel. Édesapja a híres, többszörös Oscar-díjas Henry Fonda, testvére (bátyja) Peter Fonda, unokatestvére Bridget Fonda mind színészek.

Jane Fonda (80 éves)

Az 1971-ben és 1979-ben is Oscar-díjjal jutalmazott Jane Fonda egy blog posztban beszélt az Istenbe vetett hitéről, melyben a következőket mondta:

“Most, hogy már a nyolcadik évtizedemet is befejeztem, sok munkával a hátam mögött, úgy érzem kiteljesedtem és tudom, hogy Isten cselekedte mindezt bennem. Neki köszönhetek mindent.”

Az elbűvölő színésznő egyébként az 1980-as években az Ágnes, az isten báránya (1985) című alkotásban aratta utolsó jelentős sikerét, majd az 1990-es évek elején Ted Turnerrel kötött házassága után bejelentette visszavonulását. Az utóbbi években azonban meggondolta magát, újabban több filmben vállal ismét szerepet.

15 bájos színésznő, aki 50 felett is csúcsformában van


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download