Így néz ki 66 évesen Peggy, az “Egy Rém Rendes családból"

Így néz ki 67 évesen Peggy, az “Egy rém rendes családból”

8136

Így néz ki 67 évesen Peggy, az “Egy rém rendes családból”

Egy egész világ nézte az ikonikus “Egy rém rendes család” című sorozatot, melynek első epizódját 1987 áprilisában adták le a TV-k majd egészen 11 éven át figyelhettük a Bundy család hétköznapjait. Al Bundy egy nagyon szerencsétlen kis papucsférj, aki egy női cipőboltban dolgozik, de mindig előrukkol valami ötlettel, hogy még több pénzhez jusson. Szeretett felesége Peggy, AL szöges ellentéte, ő egy nagyon feltűnő és harsány személyiség, aki napjainak a 90%-ban csak otthon ül a kanapén. Nem mondható kimondottan jó háziasszonynak és anyának, mert mindent megenged a gyerekeinek bármivel is hozakodjanak elő.

Christina Applegate érdekességek

A sorozatot kezdetben negatív kritikákkal illeték és egy alacsony költségvetésű vígjátéknak tartották, melynek fő mozgatórugója az altesti humor. Ennek ellenére, a nézők szépen lassan elkezdték megkedvelni és már alig várták, hogy nézhessék vicces sorozatukat a TV-ben. Szimpatikus volt számukra, hogy a társadalmi réteg egy olyan részét ábrázolták, amire eddig még nem volt példa. Kimondottan egyedinek találták, hogy egy családot olyan oldalról közelítettek meg, akik teljes kudarcra vannak ítélve és boldogtalanok. A karaktereket egy-kettőre megkedvelték, akik jó humorral fogták fel nem túl szerencsés életüket. Peggy volt köztük az egyik legjobb.

Annyira nehéz elhinni, hogy azóta több, mint három évtized is eltelt Katey Sagal már a 67. életévében jár. Ennek ellenére jó pár évet letagadhatna a korából, mert egyáltalán nem látszik, hogy ennyi idős. A sorozat befejező része után több sorozatban való szereplésre is felkérték. Játszott például az “Azok a 70-es évek show-ban” igaz csak három rész erejéig, majd hangját kölcsönözte a “Szünet”, valamint a “Futurama” című rajzfilmekbe.

Így néz ki 66 évesen Peggy, az “Egy Rém Rendes családból"

A 2000-es években rövid ideig szerepelt a “Tucker” című sorozatban, majd feltűnt a “A mindentudó ház-ban” is. 2005-ben egy újabb népszerű sorozatba kapott szerepet, ami a “Lost-Eltűntek” címen futott. Ott Helen Norwood karakterét személyesítette meg. Az “Egy rém rendes családban” volt egy rész, ahol Peggy újra terhes volt. Valójában beleszőtték a sorozatba Katey várandósságát, ám sajnálatos módon a kisbabája halva született, ezért a készítők úgy alakították ki a részeket, mintha Peggy csak álmodta volna az egész várandósságot.

Úgy gondolták a színésznőnek túl nehéz lenne egy újszülött édesanyját játszani a sorozatban, ezért döntöttek a készítők az álomkép mellett. Jack White-tal kötött házasságából két gyermeke született Sarah Grace és Jackson James.

Így néz ki 66 évesen Peggy, az “Egy Rém Rendes családból"

Emlékszel még a Quinn doktornőt alakító Jane Seymourra? 70 évesen is bombaformában van!

(via erdekescikkek.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download