Ilyen lesz az Enola Holmes - Fotókkal adtak ízelítőt az új Sherlock Holmes filmből

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Enola Holmes 2!

516

Az eredeti szereplőkkel jöhet az Enola Holmes 2!

A tavaly ősszel bemutatott Enola Holmest négy hét alatt 76 millióan nézték meg a Netflixen, így nem csoda, hogy a Sherlock Holmes húgát középpontba állító filmnek érkezik a folytatása. A Deadline számolt be róla, hogy a film folytatásában visszatér a címszerepben Millie Bobby Brown, Henry Cavill pedig ismét eljátssza a legendás Baker Street-i detektívet.

Enola Holmes (2020) - Kritika

A még mindig mindössze 17 éves Millie Bobby Brown szerepelt az idén bemutatott Godzilla Kong ellenben is, és természetesen visszatér a Stranger Things negyedik évadában is, mely valószínűleg csak jövőre érkezik, valamint executive producerként is részt vesz a Netflix Damsel című fantasy-jének a készítésében.

“Alig várom, hogy újra együtt dolgozhassak az Enola Holmes-os családommal! Enolának különleges helye van a szívemben – ő erős, rettenthetetlen, intelligens és bátor. Várom, hogy a rajongók láthassák, hogyan folytatódnak a kalandjai”

– fogalmazott Millie Bobby Brown a folytatással kapcsolatban. Az Enola Holmes címszereplője Sherlock és Mycroft lázadó húga, aki soha nem szerepelt Arthur Conan Doyle történeteiben, a film alapjául ugyanis Nancy Springer írónő könyvei szolgáltak.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Millie Bobby Brown-ról

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download