Emlékszel még a Terminátor 2 egykori gyereksztárjára? Ma már nem ismernél rá!

1423

Emlékszel még a Terminátor 2 egykori gyereksztárjára? Ma már nem ismernél rá!

A 43 esztendős színész a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb tinisztárja volt Edward Furlong, ám a hirtelen jött hírnévvel ő sem tudott mit kezdeni. Első nagy sikerét a Terminátor 2-ben, Sarah Connor fiának szerepében érte el, ezután pedig olyan filmekben bizonyította tehetségét, mint A gyanú árnyékában vagy az Amerikai história X. Persze, ahogy lenni szokott, a hollywoodi életmód könnyen megszédítette a fiatal fiút. Hamar beleszokott a vad partizásba, ráadásul a nőket sem vetette meg. Még a Terminátor forgatása alatt belehabarodott a nála idősebb Jacqueline Domacba, aki a szeretője és a menedzsere lett egy személyben.

Edward Furlong

Románcuk bizarr véget ért, a hölgy szerződésszegésért beperelte a színészt. Az ezredforduló táján Edward filmjei helyett egyre inkább botrányaival hívta fel magára a figyelmet. Vég nélküli tivornyák, ittas vezetés, túladagolás, elvonókúra – mindezek napirenden voltak a szétcsúszott sztár életében. 2006-ban úgy tűnt, végre sikerül megállnia a lejtőn, hála feleségének, Rachael Bellának, aki egy kisfiúval ajándékozta meg.

Ám a fékezhetetlen botrányhős nem tudta türtőztetni magát, így házasságuk még a harmadik évfordulót sem érte meg. A potrohossá hízott, szétzüllött ábrázatú Edwardról készült fotókat nézve egészen hihetetlen, hogy a színész egykor Calvin Klein plakátjain pózolt.

10 meglepő érdekesség a Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmről

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download