Emlékszel még az Amerikai pite-filmek csajozógépére? Így néz ki napjainkban!

2543

Emlékszel még az Amerikai pite-filmek csajozógépére? Így néz ki napjainkban!

Sean William Scott neve egybeforrott a legismertebb karakterével, az Amerikai Pite-filmek nagyszájú, vulgáris, csajozógép Steve Stiflerével. A színész ugyan nagyon hozzánőtt a szerephez, de bevallotta, hogy a való életben szemernyit sem hasonlít mindenki kedvenc Stiflerjéhez – olyannyira különböznek, hogy a sztárnak harmincéves koráig még barátnője sem volt.

Sean William Scott

Így néz ki napjainkban egy egykori csajozógép

Nem mintha gondot okozott volna neki a jó külsejének és a hírnevének köszönhetően szert tenni egy csinos nőre az életében – bevallotta, hogy belső gát okozta a gondot, hiszen annyira félénk és visszahúzódó típus, hogy alig mert egyáltalán megszólítani egy lányt. Így történt tehát, hogy az első kapcsolatára 2002-ig várni kellett, amikor is rátalált a szerelem Jaime King személyében.

“Én nem vagyok olyan, mint Stifler, aminek sokszor örülök, de néha sajnálom is. Jó lett volna egy kevés a lazaságából annak idején. Viszont nekem eszem ágában sincs futni minden lány után, egyszerűen nem ilyen vagyok. Egyszerű srácnak tartom magam, komoly kapcsolatban élek, nem vagyok csélcsap – bár sokan azt gondolják rólam.”

– mesélte korábban a The Sun magazinnak adott interjújában. Persze eszébe sem jut rossz szemmel nézni Stiflerre a nőfaló életmódja miatt, sőt, ő egészen más karakternek látja őt, mint a legtöbb Pite-rajongó.

“Sok filmben szerepeltem már, de mindig arra gondolok, hogy azok helyett is inkább még több Amerika pite-filmet kellett volna forgatnom. Stifler karaktere annyira vagány, kicsit őrült persze, de helyén van a szíve, és mindenki szereti őt. És persze mindig megkapja a lányt. Nem mintha felnőne valaha, mint a többiek. Az fura és illúzióromboló lenne.”

Sajnos Seann William Scott jelenleg ismét szingli státuszban van, mióta 2013-ban szakított a divatmodell Lindsay Frimodttal. Pedig majdnem az esküvőig is eljutottak: a színész 2012-ben, Valentin-napon kérte meg a párja kezét. Azóta nem is talált rá a szerelem, de persze keresi a nagy Őt – a maga tempójában.

7 fergeteges vígjáték Seann William Scott-tól, amit feltétlen látnod kell

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download