Robert Pattinson lehet a következő James Bond

Hoppá! Robert Pattinson lehet a következő James Bond

1000

Robert Pattinson lehet a következő James Bond

Nem kis meglepetést okozott a mozirajongók körében, amikor kiderült, hogy Robert Pattinson alakítja majd Bruce Wayne-t a készülő Batmanben. A fiatal színész neve pedig ezúttal James Bond szerepe kapcsán is felmerült.

Érdekességek a szülinapos Robert Pattinson-ról

A Ladbrokes fogadóportál ugyanis jelezte, hogy Pattinson esélyei a szerepre azóta jelentősen megugrottak azóta, hogy tavaly mozikba került Christopher Nolan filmje, a Tenet.

“Nolan jelentős szerepet játszhat a következő 007-es ügynök castingolásában”

– nyilatkozta a Ladbrokes szóvivője, aki megerősítette, hogy Tenetben és Batmanben való szerepvállalása mutatja, hogy Pattinson egyre keresettebb színésszé kezd válni Hollywoodban.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Ladbrokes portálon továbbra is 50 az 1-hez az esélyei Pattinsonnak, ezek a számok azonban még így is elmaradnak Idris Elba, Tom Hardy és Henry Cavill mögött, akiket már jó ideje a legesélyesebbnek tartanak Bond szerepére. A huszonötödik James Bond film, a Nincs idő meghalni idén már megérkezik (remélhetőleg) a hazai mozikba is, amelyben utolsó alkalommal láthatják Daniel Craiget Bondként, az azonban, hogy ki veszi át tőle a jövőben a stafétát továbbra is a filmvilág egyik legnagyobb rejtélye.

Színészek, akik tragikus hirtelenséggel a “csúcson” haltak meg

(via Mafab)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download