Groot is megkaphatja különálló filmjét

Groot is különálló filmet kaphat!

5116

Groot is különálló filmet kaphat!

A galaxis őrzői vol. 2, illetve az azóta megjelent Bosszúállók-filmek alapján bátran kijelenthetjük, hogy az első részben hősi halált halt, majd csemeteként újra feltámadott bébi-Groot a közönség egyik kedvence. Olyannyira, hogy Vin Diesel szerint akár egy saját külön filmet is kaphat. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, a Groot hangján megszólaló Diesel nemrég szóba hozta a dolgot.

Zseniális, ahogy Vin Diesel 18 nyelven elmondja: Én vagyok Groot! (videó!)

James Gunn-nal már beszéltünk róla, és szerintem imádnánk elkészíteni. Abban is biztos vagyok, hogy nagy érdekes lenne. Szerintem elkerülhetetlen. Nagyon rejtélyes karakter, az egyik legeredetibb az egész Marvel univerzumban, és véleményem szerint ahogy a Marvel és James Gunn életre hívta, az minden várakozást felülmúlt. Annyira érdekes, és annyi minden nem tudunk még róla. Nagyon szeretnék visszatérni a bolygójára, szerintem mindenki így van ezzel. Egy igazi zseni, több szinten is, mi azonban csak azt halljuk tőle folyton, hogy “Én vagyok Groot”.”

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ami biztos, A Galaxis őrzői 3 csupán 2023. február 17-én kerül majd a mozikba, addig még várnunk kell vele, hogy Groot színre lépjen újra.

Vin Diesel 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: filmtrailer.hu)

//milos//


Article Tags: · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download