Christina Ricci

Az Addams Family gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

2016

Az Addams Family gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

1991-ben került mozivászonra az Addams Family című film, mely akkora sikert aratott, hogy két évvel később megjelent a második része is. A film egyik kulcsszereplője az Addams család félelmetes kislánya, Wednesday volt, akit Christina Ricci formált meg. Az első rész megjelenésekor a színésznő csupán 11 esztendős volt.

Christina Ricci

Christina Ricci ünnepelt gyereksztárrá nőtte ki magát a filmek megjelenésekor, sokan emlékezhetnek rá a Casper című gyerekfilmből is, melyben már bájos tinédzserként tündökölt. Bár sok gyereksztárt, miután a kamaszkorba lép, nem alkalmaznak tovább a filmesek, a színésznő nem ezt a csapatot erősíti. Karrierjében szép sikereket ért el, 19 évesen Golden Globe-díjra jelölték a Nem ér a nemem! című filmben nyújtott alakításáért. A mai napig rendszeresen forgat, legutóbbi, Percy című filmje 2019-ben jelent meg, de a napokban olvashattuk róla, hogy a Mátrix 4. részének színészi stábjához is csatlakozott.

“Ha gyerekként színészkedsz, azonnal megfosztódsz attól, hogy ugyanazokat a dolgokat megtapasztald, mint az átlagember. Senki sem tud terelgetni téged. Mégis, ki tudná azt megmondani neked, hogyan kell érezned, vagy mit kell tenned egy-egy szituációban? Senki sem tud segíteni. Nem véletlen, miért alakult ki a gyereknevelés tradíciója.”

– nyilatkozta a közelmúltban. Ami a színésznő magánéletét illeti, 2013-ban házasodott össze James Heerdegennel, aki a filmes szakmában háttéremberként dolgozik. A Pan Am című sorozat forgatásán szerettek egymásba. Fiuk, Freddie 2014 augusztusában jött a világra.

Emlékszel még az Addams Family gyönyörű sztárjára? Így néz ki napjainkban!

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download