Miley Cyrus kitálalt: mostantól csak nőkkel randizik

Miley Cyrus kitálalt: mostantól csak nőkkel randizik

1471

Miley Cyrus kitálalt: mostantól csak nőkkel randizik

Az egykori Hannah Montana, Miley Cyrus elég szép ívű karriert futott be, mire tinisztárból egy szókimondó, mindent bevállaló, nyíltan élő énekesnő lett. A sztárnak volt pár botránya, de ő egyiket sem tagadja, mindig úgy nyilatkozik, hogy ezekből is tanult.

Miley Cyrus 

Hol van már az egykori Hannah Montana?

Nemrég a SiriusXM rádiónak adott interjút, amiben részletesen elmagyarázta, miért van az, hogy időnként nőkkel jár, máskor viszont egy férfi oldalán talál boldogságot.

“A lányok sokkal dögösebbek, de tényleg. Ezt mindenki tudja. A férfi nemi szervek az ókortól kezdődően gyönyörű szobrok formájában jelennek meg, és ez nekem tetszik is. De csak, mint műalkotást tartom kimagaslónak ezeket az alakzatokat. Egyet szívesen kirakok az asztalomra és nézegetem. Szóval imádom a formájukat, de jobban nem érdekelnek.”

Ezután Miley rátért arra, hogyan is érzi magát egy párkapcsolatban, ha az illető nő, vagy ha férfi. A kettő között szerinte lényeges különbség van, és ezért is húz sokszor a nők irányába. Az énekesnő véleménye szerint, a határozott, domináns személyisége egy pasi oldalán sokkal furcsábbnak hat, elnyomja őket, és ez nem feltétlenül okoz harmóniát két ember között. Míg egy nővel lehetnek egyenlőek, nincs ez a férfi-női hierarchia, sőt, ott azt sem bánja, ha a másik lány még nála is keményebb személyiség…

Sharon Stone kitálalt: szexre kényszerítették az Elemi ösztön forgatásán

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download