Patrick Dempsey

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a Grace klinika sármos orvosa

765

Emlékszel rá? Így néz ki napjainkban a Grace klinika sármos orvosa

A 2000-es években alig volt olyan romantikus vígjáték, amiben ne tűnt volna fel Patrick Dempsey. Szerepelt a Mindenütt nőben, a Bűbájban, A boldogító talánban, legutóbb pedig a Bridget Jones babát várban is felbukkant Mark Darcy riválisaként. Az igazi világhírt azonban egyértelműen A Grace klinika hozta meg neki, melyben 11 éven át alakította Dr. Derek Shepherdöt.

Patrick Dempsey

Nem sokat változott, csupán a haja lett őszebb

A sorozat befejeztével kissé megfogyatkoztak a szerepek számára, inkább csak tévéfilmekben és kisebb sorozatszerepekben tűnt fel azóta. A 2016-os Bridget Jones óta hazánkban nem is láthattuk semmiben. Szerencsére azonban a közelmúltban feltűnt a The Art Of Racing In The Rain című film premierén, melyben sajnos színészként ismét nem láthatjuk, viszont ő a producere az alkotásnak, ezért volt jelen a díszbemutatón is.

A Disney már bejelentette, hogy folytatást terveznek a Bűbáj című filmnek, melyben az Amy Adams alakította Giselle hercegnő szerelmét alakította. Mivel kulcsfontosságú szereplő volt az élőszereplős tündérmesében, ezért nagy valószínűséggel ő is visszatér Robert szerepében. A filmet 2022-re tervezik, ugyanis – habár a forgatókönyv már kész – a büdzséről még folynak a tárgyalások.

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download