Zelda Williams

Már 7 éve, hogy elhunyt Robin Williams – Lánya így emlékezett meg róla

1714

Már 7 éve, hogy elhunyt Robin Williams – Lánya így emlékezett meg róla

Zelda Williams édesapjával egy fotófülkében lőttek magukról irtó vicces képeket évekkel ezelőtt. A fotósorozaton a színészlegenda rá jellemző módon grimaszol és bolondozik lánya oldalán.

Zelda Williams

A harmincéves sztár már sokszor hódolt 2014-ben elhunyt apja emlékének oltárán. Robin Williams három évvel ezelőtti születésnapján egy szívszorító kiírással csalt könnyeket rajongóinak szemébe.

„Mindenki, akit ért már veszteség, ismeri, hogy az évfordulók milyen fájdalommal járnak. Hiába próbálsz meg felkészülni rájuk, és vértezed fel magad, az emlékek óraműpontossággal rohamoznak meg. Számomra ez az időszak a legnehezebb”

– vallotta be. Gyászát jótékony célra fordította, elindított egy kezdeményezést, minden évben a jeles napon arra kéri követőit, hogy adakozzanak a nevében helyi hajléktalanszállókon.Zelda egyébként örökölte a művészet szeretetét, és ő is a színészi pályát választotta. Nem mozog idegenül a kamerák előtt, hiszen már kis korától kezdve feltűnt édesapja filmjeiben, kiszúrhattad őt kislányként az Áldatlan állapotban és az Így nőttem fel című komédiákban.

Robin Williams így kelt a gyerekszínészek védelmére a Jumanji forgatásán

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download