Megérkezett a Greenland - Az utolsó menedék magyar nyelvű filmelőzetese!

Greenland – Az utolsó menedék 2: Jöhet a folytatás?

257

Greenland – Az utolsó menedék 2: Jöhet a folytatás?

Szerencsétlen véletlen volt, hogy Gerard Butler katasztrófafilmje, a Greenland – Az utolsó menedék éppen a tavalyi világméretű pandémia idején kellett volna, hogy a mozikba kerüljön, de csak limitált forgalmazást kapott, az Egyesült Államokban pedig ki is hagyta a nagyvásznakat, és VOD-on keresztül debütált, majd gyorsan fel is került HBO Maxre és Amazon Prime Videóra. A film gyártói számára azonban az az 52M$-os összbevétel elég meggyőző volt ahhoz, hogy zöld utat adjanak a folytatásnak. A Greenland egyébként 35M$-ból készült, szóval tényleg sikerfilmnek tekinthető, persze csak a körülményekhez képest.

A félelem, mint világállapot | Kritika: Greenland - Az utolsó menedék (2020)

A The Hollywood Reporter jelentette, hogy Gerard Butler és Morena Baccarin (Deadpool), a Butler mérnökhősének, John feleségét, Allisont játszó színésznő igent mondtak a folytatásra. A második részt ugyanúgy a színész mondhatni állandó partnere, Ric Roman Waugh (Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása) rendezi, a forgatókönyvet pedig szintúgy az a Chris Sparling írja, aki a Greenlandét is jegyzi. A gyártó ezúttal is a Thunder Road Pictures (John Wick-filmek), az Anton és Butler saját cége, a G-BASE.

A második rész készül, tehát kitalálható, hogy a család sikerrel járt, azonban a Föld egy posztapokaliptikus világállapotba került, és hőseinknek egy újabb katasztrófa miatt el kell hagyniuk a menedéket, és a sötét, fagyos Európa pusztaságán átvágva új otthont kell találniuk. Premierdátum egyelőre nincs, de azt tudjuk, hogy a Greenland 2. forgatása csak valamikor 2022-ben kezdődhet el. Az első részt nálunk 2020. szeptember 24-én mutatták be, amelynek amerikai premierje eredetileg 2020. június 12-re volt kitűzve, de több halasztás után végül a VOD mellett döntött a forgalmazó. Remélhetőleg a folytatás már mindenütt moziba kerül.

Gerard Butler majdnem meghalt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download