Készül Clint Eastwood következő filmje, aminek rendezője és főszereplője is lesz

Készül Clint Eastwood következő filmje, aminek rendezője és főszereplője is lesz

771

Készül Clint Eastwood következő filmje, aminek rendezője és főszereplője is lesz

Clint Eastwood BAFTA/LA-díjas amerikai színész, Grammy-díjra jelölt zeneszerző, Oscar- és Golden Globe-díjas filmrendező és producer, 90 évesen is aktívan dolgozik a filmiparban. A legenda jelenleg új projektjén dolgozik. Következő filmjében, amiben maga lesz a  rendező, még a főszereplő karakterét is Ő fogja eljátszani. De nem ez az első alkalom, hogy két feladatot is ellát egy filmben, ugyanis rengeteg ilyen alkotása van, szám szerint 29! Gondolunk itt többek között a: Tűzróka (1982), Az igazság útja (1983), A szív hídjai (1995), Űrcowboyok (2000),  Millió dolláros bébi (2000), Gran Torino (2008), Amerikai mesterlövész (2014), Sully – Csoda a Hudson folyón (2016), vagy a legutóbbi, A csempész (2018) filmekre.

A csempész (2019) - Kritika

Legújabb filmje még nagyon kezdetleges verzióban van, mivel jelenleg a tökéletes forgatási helyszíneket veszik sorra a projekthez. Annyit viszont lehet már tudni, hogy egy regényadaptációról lesz szó, N. Richard Nash Cry Macho könyvéből. A történet egy kiöregedett rodeó sztárról fog szólni, akinek egy régi cimborája munkát ajánl. Mexikóból kéne visszahozni a barát fiát Texasba, hogy ne a beszámíthatatlan, alkoholista anyjánál legyen. A férfi elvállalja a munkát, de nem is sejti, hogy ezzel a “könnyen jött pénzzel” milyen előre nem látható gondokat vett a nyakába.

A film érdekessége, hogy Nash regénye már évekkel ezelőtt tervben volt, hogy megfilmesítik. A főszerepet először 1991-ben Roy Scheider játszotta volna, 2011-ben felmerült Arnold Schwarzenegger neve, majd jegelték a dolgot. Végül Clint Eastwoodnak sikerült megszerezni a filmes jogokat.

Szerző: MéziMcFly

10 megindító, igaz történeten alapuló film, egy kis rendezői változtatással


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download