Charlie Hunnam lehet a következő James Bond

Charlie Hunnam lehet a következő James Bond

911

Charlie Hunnam lehet a következő James Bond

Az a kérdés még továbbra is nyitott, hogy ki lép Daniel Craig helyébe az idén érkező James Bondokban. A szerepre már elég sok jelölt van, újabban pedig az Úriemberek, az Artúr király: A kard legendája és a Kemény motorosok sztárja, Charlie Hunnam is bejelentkezett, habár őt eddig inkább szakállal ismertük, amije egy Bondnak eddig nem nagyon volt.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. május 12-14.

A People magazin készített riportot a színésszel Jungleland című közelgő filmje kapcsán, és Bond is szóba került. Hunnam nemcsak, hogy eljátszaná a 007-es ügynököt, de “100% boldog lenne”, ha ezt megtehetné. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy rengeteg a jelentkező, illetve a nálánál esélyesebb sztár a szerepre, így nem is nagyon várja azt a bizonyos telefonhívást. A színész arra biztatja a rajongókat, hogy beszéljenek csak arról, hogy Charlie Hunnam legyen a 007-es, mert ugye volt már rá példa, hogy a stúdiók hallgattak a fanokra (Az Igazság Ligája rendezői változata).

Hogy ő maga kit látna szívesen James Bondként, illetve kit tartana legalkalmasabbnak a szerepre? Tom Hardyt, akiről már szintén pletykálták, hogy tárgyalásokat folytat vele a stúdió. Hunnam hatalmas rajongója Hardynak, és szerinte minden esélye meg is van rá, hogy övé legyen a szerep.  Persze még a sokszor elhalasztott Nincs idő meghalni bemutatója is messze van: 2021 áprilisában esedékes. Addig akár még az is kiderülhet, hogy Henry Cavill lesz Bond. Bár ugye Barbara Broccoli producer leszögezte, hogy amíg Daniel Craig le nem köszönt ezzel a filmmel, addig biztosan nem jelentenek be új James Bondot.

Sztárok, akik történelmi felmenőkkel rendelkeznek

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download