Rose McGowan

Emlékszel még a Bűbájos boszorkák egykori bombázójára? Így néz ki napjainkban!

1260

Emlékszel még a Bűbájos boszorkák egykori bombázójára? Így néz ki napjainkban!

A Bűbájos boszorkák színésznőjének amerikai szülei voltak, de ő maga Firenzében született. Rose McGowan apja ugyanis benne volt egy olasz szektában, amibe egész családját bevonta. Megtiltották a tagoknak, hogy kommunikáljanak a külvilággal, újságot olvassanak vagy tévét nézzenek, és mindenkinek sötét szobában kellett lennie egész nap. Arról nem is beszélve, hogy kaotikus szexuális kapcsolatokat létesítettek egymással az emberek. Amikor a vezetők a gyermekeket is próbálták ebbe bevonni, Rose apja rájött, hogy ideje tenni valamit ez ellen.

Rose McGowan

Amerikába költözve Rose szülei elváltak egymástól, ő pedig az anyukájával maradt. Annak új pasija viszont megpróbálta elhitetni vele, hogy lánya drogfüggő, csak hogy egy klinikába zárhassák, és megszabadulhasson tőle. A színésznőnek sikerült megszöknie, és nagymamájához költözött. 16 éves volt, amikor innen továbbállt, hogy szerelmével éljen együtt. Mindeközben kasszásként, felszolgálóként és irodai munkásként is dolgozott. Amikor a pasija meghalt, Rose hajléktalan lett, és többször is az utcán aludt.

Rose McGowan

Minden tragédia ellenére 17 évesen beiratkozott egy művészeti iskolába Seattle-ben, ahonnan sikeres színésznői karrierje beindult. Azonban 2007-ben egy autóbalesetben megsérült az arca és a szeme, és bár sikerült helyreállítani látását, plasztikai műtétekkel pedig az arcát is, mégsem néz ki pontosan úgy, ahogy régen. Ez nagy szívfájdalom számára.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download