Kiderült, hogy mikor jön a Hang nélkül 2!

Biztossá vált a Hang nélkül 3. része, ami minden eddiginél monumentálisabb lesz

334

Biztossá vált a Hang nélkül 3. része, ami minden eddiginél monumentálisabb lesz

A Hang nélkül 2. ugyan a magyar mozikban nem szólt olyan nagyot, de Amerikában megdöntötte a pandémia időszakának bevételi rekordját a nyitóhétvégén, és azóta is szépen teljesít. Ez alapján nem csoda, hogy a Paramount zöld utat adott egy harmadik filmnek, azonban egyelőre nem világos, hogy ez egy harmadik rész lesz-e, vagy egy olyan spinoff, amely a John Krasinski által megteremtett posztapokaliptikus világban játszódik.

Készülőben a Hang nélkül 3!

A harmadik Hang nélkül rendezői székében mindenesetre nem az első két filmet rendező és író, és az elsőben a családfőt alakító Krasinski fog ülni, hanem Jeff Nichols (Take Shelter, Mud, Éjféli látomás), aki a forgatókönyvért is felel majd. Krasinski egy podcastban lelkesen beszélt a projektről, és elmondta, hogy a film alapötlete az ő fejéből pattant ki, de eredetileg sem úgy tervezte, hogy ő készíti el a filmet. Az egyetlen ember, akinek Krasisnki szívesen átengedi a rendezői széket, az Jeff Nicols.

“Szerintem az egyik legjobb filmkészítő, a Mud az egyik kedvenc filmem, nagyon valóságos és intim. Pontosan ugyanaz az ecset, amivel a Hang nélkülben is festünk – nagyon organikus és szeretetreméltó karakterek.”

Azzal kapcsolatban nem árult el semmit Krasinski, hogy miről fog szólni a tervek szerint 2023 tavaszán érkező film, és arról sem volt hajlandó beszélni, hogy akkor ez most egy spinoff vagy egy harmadik rész lesz-e, és visszatér-e az Abbott-család.

“Folytatódik-e Abbotték története? Ki tudja! Nem, csak annyit mondhatok, hogy… Nagyon izgatott vagyok a harmadik filmmel kapcsolatban, mert olyat csinálunk, amire még soha nem volt példa.”

Ő Jason Statham magyar szinkronhangja!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download