Most már biztos: jön a Transformers 6!

Most már biztos: jön a Transformers 6!

1119

Most már biztos: jön a Transformers 6!

Ha esetleg már úgy éreznéd, hogy régen volt hír óriásrobotokról és a lelkednek mindenképpen kell egy ilyen jellegű információ, akkor most megnyugodhatsz: végre van hír a folytatásról.

Két újabb Transformers-film a láthatáron!

Egy, a minap adott sajtótájékoztató keretén belül fedték fel az alkotók azt, hogy mégis mire lehet számítani a folytatást illetően, valamint azt is, hogy egyáltalán milyen címre fog hallgatni a projekt. A film címe Transformers: Rise of the Beasts lesz és bizony még több transformers-fajt megismerhetünk majd benne, tágítva az eddigi ismereteinket (Maximálok, Predaconok, valamint Terrorconok is csatlakoznak a felhozatalhoz).

A hivatalos szinopszis ugyan lényegbeli dolgokat nem árul el a projektből, viszont annyi adott, hogy a kilencvenes években fog játszódni (miután az Űrdongó a nyolcvanas éveket célozta meg, szenzibilitásban és egyébben egyaránt), valamint hogy egy igyekeznek majd a karaktereket szerte a Földön mozgatni és nem lecövekelni egyetlen városba.

Most már biztos: jön a Transformers 6!

Lorenzo di Bonaventura producer azt is elmondta, hogy hatványozottan törekszenek majd arra, hogy a sorozat rajongóinak kedvezzenek, ezért is szeretnék még jobban bejárni a már ismert Transformers-univerzumot és újabb karaktereket, újabb fajokat bemutatni. Amellett természetesen, hogy tudvalevő, maga Optimus fővezér is tiszteletét teszi a filmben, mégpedig olyanformán, hogy most ő lesz az, aki újonnan érkezett a kicsiny bolygónkra – tehát ő lesz a fish out of water.

A rendezést – ahogyan azt már korábban írtuk – a Creed II. rendezője, Steven Caple Jr. vállalta magára, a forgatókönyvet A halottak hadserege egyik írója, Joby Harold jegyzi, a főszerepben pedig az az Anthony Ramos lesz látható, aki a most Amerikában bemutatott musicalben, az In the Heights-ban is szerepet vállalt. A Paramount stúdió égisze alatt készülő alkotást leghamarabb 2022. június 24-én láthatja a nagyérdemű.

A 8 legjobb Michael Bay által rendezett film

(Via Puliwood)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download