Visszahoznák Paul Walkert a Halálos iramban utolsó részeire

Visszahoznák Paul Walkert a Halálos iramban utolsó részeire

1017

Visszahoznák Paul Walkert a Halálos iramban utolsó részeire

Már a hazai mozik is vetítik a Halálos iramban kilencedik részét, és persze arra sem kellett sokáig várni, hogy hír érkezzen a franchise utolsó két felvonásáról. A munkálatok a következő év januárjában kezdődnek, az elmúlt napokban pedig maguk a stábtagok egyre hajmeresztőbb ötletekről beszéltek a jövőre nézve.

12 színész, aki úgy halt meg hirtelen, hogy még be sem mutatták legújabb filmjét

Tyrese Gibson egy friss interjú során megemlítette, hogy részéről simán el tud képzelni egy Transformers vagy egy Jurassic Park crossovert, maga Vin Diesel pedig egy musical változatot is elkészítene a Halálos iramban filmekből. Legutóbb a rendező, Justin Lin tett említést arra vonatkozóan, hogy komolyan elgondolkodott azon, miként is volna lehetséges a sztori végére visszahozni Brian O’Conner karakterét, akit a 2013-ban tragikusan elhunyt Paul Walker alakított.

Noha a Halálos iramban 7-tel búcsút is intettek a készítők a szereplőnek, a lezárás során azonban úgy tűnik, hogy ismét visszatérhet. Lin szerint Walker és az általa alakított O’Conner a franchise szívét és lelkét jelentik, ezért a kellő tiszteletet megadva foglalkozni kell a karakter sorsával. A rendező elmondta, hogy bár van néhány ötlete, miként is valósulhatna meg mindez, részleteket azonban egyelőre nem árult el. Justin Lin a munkálatok során minimális CGI technológiát használ, ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Halálos iramban lezárásához hasonló megoldással élnének a készítők.

Már 8 éve, hogy elhunyt Paul Walker – Lánya így emlékezett meg róla

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download