Kirstie Alley

Emlékszel még a Nicsak, ki beszél-filmek gyönyörű sztárjára? 70 éves korára felismerhetetlenné változott

3711

Emlékszel még a Nicsak, ki beszél-filmek gyönyörű sztárjára? 70 éves korára felismerhetetlenné változott

Minden korszaknak megvannak a felkapott sztárjai, akik rengeteg filmben és sorozatban ott vannak, a ’80-as és a ’90-es évek egyik imádott színésznője Kirstie Alley volt, aki olyan filmekkel lopta be magát a nézők szívébe, mint a Nicsak, ki beszél-trilógia, a Kettőn áll a vásár, a Kitúr-lak vagy a Botcsinálta tanerő.

Kirstie Alley

A színésznő, bár napjainkban is dolgozik, de már kevesebb alkotásban láthatják a rajongók, mint karrierje fénykorában. Sokan talán el sem hinnék, hogy Alley már hetvenéves, hiszen mintha tegnap lett volna, hogy bemutatták a Nicsak, ki beszél első részét, amelynek 1989-es megjelenésekor 38 esztendős volt. Míg a ’80-as és ’90-es években sötétbarna tincsekkel hódított, manapság a szőkére esküszik.

Karrierjét a ’70-es évek végén kezdte, az 1982-es Star Trek 2: Khan haragja volt az első komolyabb játékfilmje, 1987-ben válogatták be a Cheers című sorozatba, amelyben Rebeccát alakította, ez hozta meg neki az átütő sikert. Rebecca alakításáért Golden Globe-díjat nyert 1991-ben, ugyanebben az évben az Emmy-díjat is megkapta. Az elmúlt pár évben olyan alkotásokban szerepelt, mint a Scream Queens: Gyilkos történet, a Goldberg család, illetve 2020-ban jött ki a You Can’t Take My Daughter című tévéfilmje.

A Dennis, a komisz kis gézengúza szívdöglesztő férfivá érett – Így néz ki napjainkban, 35 évesen

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download