Carmen Electra

Emlékszel a Baywatch bombázójára? Közel az 50-hez jobban néz ki, mint valaha!

975

Emlékszel a Baywatch bombázójára? Közel az 50-hez jobban néz ki, mint valaha!

A Baywatch volt a ’90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata, a szériában szereplő mentőlányok egytől egyig szexszimbólumokká váltak, köztük volt Pamela Anderson, Erika Eleniak vagy éppen Carmen Electra. Utóbbi Lani McKenzie szerepét alakította, a táncosból lett színésznő és modell hamar nagy hírnévre tett szert, ráadásul a sajtó is egyre többet cikkezett róla, miután 1998-ban összeházasodott Dennis Rodman kosárlabdázóval. Ám viharos kapcsolatuknak egy év múlva vége szakadt.

Carmen Electra

A sztár 2021 áprilisában ünnepelte a 49. születésnapját, ám ezt sokan nem hinnék el róla, mert még mindig roppant jó formában van. Legalább 15 évet letagadhatna a szőke bombázó a korából. Fittségének titka a sok tánc és persze, az egészséges életmód.

Napjainkban már nem szerepel annyit filmben, mint a ’90-es és a 2000-es években, de olykor felbukkan egy-egy sorozatban, 2018-ban a Magányos páros című széria egyik epizódjában szúrhatták ki őt a szemfüles rajongók. Fotózásokat most is vállal, legutóbb Eli Russell Linnetz fotózta teljesen meztelenül. A fotóművész olyan nagy nevekkel dolgozott már, mint Lady Gaga, Kanye West vagy Kim Kardashian.

Pamela Anderson kitálalt: szexre kényszerítették Hugh Hefner villájában

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download