Hátborzongató előzetest kapott James Wan új horrorja, az Eleven kór

Hátborzongató előzetest kapott James Wan új horrorja, az Eleven kór

391

Hátborzongató előzetest kapott James Wan új horrorja, az Eleven kór

A 2018-as Aquaman sikere után és a jövőre érkező folytatás forgatása előtt James Wan rendező mindenképpen szerett volna egy olyan filmet tető alá hozni, mellyel visszatérhet horroros gyökereihez. A 2004-es Fűrész és a Démonok között 1-2. rendezőjének új filmjében egy nőt bizarr és rémisztő látomások gyötörnek, melyek során brutális gyilkosságok szemtanúja lesz. Az Eleven kórt szeptember 2-án mutatják be a magyar mozikban, és megérkezett az első előzetes is a filmhez.

Az Eleven kór cselekményét nagy titkolózás övezte a forgatások alatt és azok után is. James Wan szerint már azzal is túl sokat elárulna a filmről, ha a címéről bővebben beszélne (az eredeti angol cím Malignant, azaz Rosszindulatú). A film főszereplőjét, Madisont (Annabelle Wallis) egy rosszindulatú alak, Gabriel “zaklatja”, aki az előzetes tanúsága szerint a nő fiatalkorában is jelen volt, és akire “az ördögként” hivatkozik.

A trailerből kiderül, hogy Madisonnak eléggé problémás gyerekkora volt, és ennek emléke akkor tör rá újra, amikor régi videófelvételekre bukkan. A rendező nem volt hajlandó túl sok részletet elárulni a misztikus Gabrielről, de azt elmondta, hogy a rosszindulatú főgonosznak köszönhetően a saját filmkészítési stílusa is új elemmel bővül, és nem fogja magát ismételni. Wan szerint az Eleven kór nem egy jumpscare-horror lesz, és azok, akik ismerik korábbi filmjeit talán meg fognak lepődni azon, hogy miként jelennek meg a horror műfajának stílusjegyei az új filmben.

12 horror film, amiket valós események ihlettek

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download