Tudta? Arnold Schwarzenegger súlyos drogfüggő volt

Tudta? Arnold Schwarzenegger súlyos drogfüggő volt

981

Tudta? Arnold Schwarzenegger súlyos drogfüggő volt

Arnold Schwarzenegger az apjának akart bizonyítani, ezért kezdett el tizenévesen testépítéssel foglalkozni. Mindenáron erős és izmos akart lenni, de a kívánt eredmény nem jött azonnal. Az osztrák származású sztár ezért a testépítők körében igen kedvelt módszerhez, a doppinghoz fordult.

Tudta? Arnold Schwarzenegger apja náci volt és kínozta a fiát

A hétszeres Mr. Olimpia ráadásul nem csupán doppingszerekkel, de tudatmódosítókkal is élt a hetvenes-nyolcvanas években. Kokaint és marihuánát fogyasztott, olyannyira rákapott ezekre a szerekre, hogy évekig súlyos drogfüggő volt.

„A marihuána nem drog, csak növény, a kokain meg porcukor”

– mondta el egy interjúban. Schwarzi egyébként nem született gazdag vagy szeretetteljes családba. A színész-politikus apja a második világháború idején SS-tisztként szolgált, kegyetlen és erőszakos ember volt. Soha nem szerette Arnoldot, helyette mostohafiát, Meinhardot favorizálta. Schwarzi ezt soha nem dolgozta fel, ahogyan azt sem, hogy apja gyenge fizikumú és jellemű srácnak tartotta, és emiatt őszintén megvetette.

„Az apám a hajamat tépte, szíjjal, sőt olykor vesszővel vert el, ha nem fogadtam szót, márpedig ez gyakran előfordult, ugyanis minden ütéssel csak erősebb lett bennem az elhatározás, hogy nekem más életem lesz. Hiába sírtam és könyörögtem neki, hogy hagyja abba, nem tette. Gyűlöltem”

– mondta egy Fortune magazinnak adott interjúban Schwarzenegger, aki soha nem bocsátott meg sem az apjának, sem pedig a testvérének, még a temetésükre sem ment el.

Arnold Schwarzenegger 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Via NLC.hu)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download