A valaha volt 10 legemlékezetesebb lovas film

A valaha volt 10 legemlékezetesebb lovas film

42835

A legjobb lovas filmek

Legújabb cikkünkben összegyűjtöttünk olyan produkciókat, amelyek olyan hatással voltak ránk, hogy akarva-akaratlanul, de néhány nappal később mi is kint találtuk magunkat a szabadban paripaháton. Sokan megijednek attól a tudattól, hogy a paci ledobja a hátáról az alanyt, mások attól félnek, hogy a négylábú lovacska csak úgy magától megrúg valakit. Nézd meg ezeket a produkciókat és győzd le a félelmeidet, persze csak ha vannak! Íme az általunk legjobban szeretett lovas filmek.

10. Holdtánc és Pepita (Moondance Alexander, 2007)

A különös nevű Moondance Alexander életre való tinilány, aki bogaras édesanyjával él, és újabb eseménytelen nyári szünet elé néz. Egy napon azonban rátalál egy Pepita nevű foltos pónira, ami megszökött a karámjából. Moondance visszaviszi a lovat tulajdonosának, a mogorva és titokzatos Dante Longprének, és amikor megtudja, hogy Pepitában egy ugróbajnok veszett el, rábeszéli Dantét, hogy készítse fel őt és Pepitát a Bow Valley-i ugrató versenyre. Kortársai rosszindulatú áskálódása ellenére Moondance bebizonyítja, hogy a kitartás, a hűség és a bátran felvállalt egyéniség elnyeri méltó jutalmát.

Holdtánc és Pepita (Moondance Alexander, 2007)

Rendező: Michael Damian
Főszerepben: Kay Panabaker, Don Johnson, Lori Loughlin, James Best
Stílus: családi

9. Virginia futama (Virginia’s Run, 2002)

Virginia boldog gyermekkora véget ért, amikor édesanyját lovas baleset érte és meghalt. Apja, Ford eladta a balesetet okozó kedvencet és hallani sem akar többet a lovaglásról. Ám Virginiát is vonzzák a lovak, az atyai tiltás ellenére. Titokban újra lovagol. Nővére, Caroline barátja a legjobb lovas a környéken: Darrow sorra nyeri a legrangosabb versenyeket. Amikor Darrow tudomására jut, hogy Virginia komolyan gondolja a versenyzést, kihívja egy párbájra. Virginia be tudná bizonyítani édesapjának, hogy a lovaglás a vérében van, mint egykor édesanyjának…

Virginia futama (Virginia's Run, 2002)

Rendező: Peter Markle
Főszerepben: Gabriel Byrne, Joanne Whalley-Kilmer, Lindze Letherman
Stílus: dráma

8. A paripa (Secretariat, 2010)

Penny Chenery háziasszony és édesanya, édesapja betegsége miatt kénytelen átvenni egy versenylóistálló körüli teendőket. A derbik ismeretlen világában egy veterán edző, Lucien Laurin segít neki eligazodni, és általa sikerül betörnie az addig kizárólag férfiak uralta világba. Lovával, Secretariattel, 25 év óta először sikerül megnyernie egy rangos díjat, és ezzel beírja nevét a lovassport-történelembe.

A paripa (2010)

Rendező: Randall Wallace
Főszerepben: Diane Lane, John Malkovich
Stílus: sport, dráma

7. Fekete Szépség (Black Beauty, 1994)

A kiscsikó, aki saját maga mondja el élete történetét, amikor a világra jött, még nem tudta mennyi kaland, öröm és bánat vár még rá az életben. A XIX. századi Angliában egyik gazdájától a másikhoz vetődött, sok furcsa dolog történt vele, sokféle emberrel találkozott, megismerkedett a szeretet érzésével is.

Fekete Szépség (Black Beauty, 1994)

Rendező: Caroline Thompson
Főszerepben: Sean Bean, David Thewlis, Jim Carter
Stílus: családi


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download