Jöhet egy új Hellboy film, ráadásul ez eredeti pokolfajzattal, Ron Perlman-al?

Jöhet egy új Hellboy film, ráadásul ez eredeti pokolfajzattal, Ron Perlman-al?

1027

Jöhet egy új Hellboy film, ráadásul ez eredeti pokolfajzattal, Ron Perlman-al?

A Hellboy-filmek nem arról voltak híresek, hogy del Toróék nem tudták hová rakni a bevételekből befolyó pénzeket, de az tény, hogy az eredeti szériának van egy kemény rajongói bázisa.

Ezt a bázist próbálták megnyerni maguknak a legutóbb bemutatott, David Harbour főszereplésével készült új Hellboy-filmmel is, ám a minősége finoman szólva is csapnivaló volt, szóval annak rendje és módja szerint elhasalt. Pedig a keményebb nyelvezet és a felkavaróbb képi világ is rendelkezésére állt a készítőknek, azonban ők mégsem tudtak mit kezdeni az ölükbe hullt lehetőséggel. Az eredmény pedig az lett, hogy az ordas nagy mozis bukta miatt most egy darabig nem lesz olyan őrült, aki Hellboy-filmet készítene. De persze azóta ismét eltelt egy kis idő, Ron Perlman pedig ismét nyilatkozott a témában.

“Kedvelem David Harbourt. Nagyon jó srác és nagyon jó színész, szóval a legjobbakat reméltem neki, ugyanakkor az általam játszott Hellboy-nak és az övének semmi köze sincs egymáshoz. Nincs átfedés, két teljesen különböző entitás. Szóval nem alkottam véleményt az új Hellboy-filmről, és nem is kívántam, hogy sikeres vagy hogy sikertelen legyen. Azt viszont már akkor világossá tettem, hogy ha lesz esélyem befejezni a trilógiát Guillermóval, úgy, hogy az az előző két film szellemiségét követi és azt a sztorit folytatja és zárja le, amit mi elkezdtünk, akkor szinte biztos, hogy visszatérnék a szerepbe. De mivel történt ami történt, továbbléptem, és nem is foglalkozok a kérdéssel. Nem akarok se ömlengősnek, se nagyzolónak tűnni, csak egyszerűen ez az igazság.”

Jó tudni, hogy dacára annak, hogy kvázi “lecserélték” Harbourra, ő még mindig szívesen eljátszaná a figurát. Sajnos az idő is gyorsan telik, Perlman sem lesz már fiatalabb, de azért jó tudni, hogy még mindig ott van benne a vágy, hogy befejezze, amit Guillermo del Toróval elkezdtek.

Minden idők 10 legtöbb bevételét hozó mozifilmje

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download