Durván korhatáros a Vaksötét 2 legújabb előzetese!

Durván korhatáros a Vaksötét 2 legújabb előzetese!

4094

Durván korhatáros a Vaksötét 2 legújabb előzetese!

A 2016-ban bemutatott Vaksötét című thrillerben két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot. A film annyira sikeres lett, hogy gyorsan be is rendelték hozzá a folytatást, aminek most kijött az első előzetese is!

A folytatás hírét még 2016-ban röppentette fel a film rendezője, Fede Alvarez. Míg a film költségei a 10 millió dollárt sem érték el, addig a bevétel világszerte 150 millióra rúgott, így nem volt kérdés, hogy az az évi sikerhorror folytatást fog kapni. Majd kis szünet után 2018-ban lett hivatalos, hogy lesz folytatás, amihez 2019-ben készült el a forgatókönyv.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmnek határozta meg a korhatár-besorolását. Az egyik legtöbbeket érdeklő a listából mindenképpen az új Vaksötét-epizód (Don’t Breathe 2) érdekelhet a legtöbbeket (még olyan alkotások vannak rajta, mint a The Estate, a Hero Mode, a The Hidden Life of Trees, a Jungle Cruise vagy az A Night of The Animated Dead), még akkor is, ha nem fog minket meglepetés érni a döntés kapcsán, hiszen R-es korhatárt kapott, vagyis a 17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott a megtekintése. Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és ezúttal első helyen a filmben előforduló véres, sőt, “erősen véres” erőszakot emelték ki, valamint a kifejezetten borzalmas képeket, snitteket, illetve a nyelvezetet. A döntés természetesen annak fényében papírforma, hogy már az első rész is R-es besorolást kapott.

Szerző: MéziMcFly

13 cápás horrorfilm, amiket végigretteghetsz a hétvégén


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download