Dwayne Johnson lesz a világ első szuperhőse!

Dwayne Johnson nem tér vissza a Halálos iramban-folytatásokban

461

Dwayne Johnson nem tér vissza a Halálos iramban-folytatásokban

Akármennyire is szeretnénk, hogy megvalósuljon, Dwayne “The Rock” Johnson nem fogja többet összekötni a bajszát Vin Diesellel – legalábbis a nagyvásznon nem. Ezt erősítette meg Hiram Garcia, a Seven Buck’s Productions nevű cég igazgatója (amely Johnson produkciós cége) egy a Collider nevű oldalnak adott interjújában.

Tudta? Dwayne Johnson és Vin Diesel a valóságban ki nem állhatják egymást

Ahogyan azt tudjuk és már sokszor beszéltünk róla, Vin Diesel és Dwayne Johnson a forgatáson számunkra tisztázatlan körülmények között összekaptak és azóta sem hajlandóak megbékélni – bár Diesel azzal védte be magát, hogy szereti sajátos eszközökkel kihozni színészeiből a legjobbat. Johnson legutóbb már odáig ment, hogy szépen udvariasan sok szerencsét kívánt a stábnak a folytatásokhoz, amelyekben ő nem lesz benne. Garcia pedig ezt most szépen hivatalosan megerősítette:

“Miután végzett a Halálos iramban 8 forgatásával, DJ (Dwayne Johnson – A szerk.) meghozta azt az egyértelmű döntést, hogy lezárja magának a Halálos iramban-fejezetet. Mindenkinek sok sikert kívánt és más történetek felé kezdett fókuszálni. Úgyhogy bár nem lesz benne a 10. és 11. részben, ez nem fogja befolyásolni az egyéb Hobbs-terveinket.”

– mondta, gondolván ezzel arra, hogy Chris Morgan forgatókönyvíró már vélhetően nagyban dolgozik a Hobbs & Shaw második részén, ha már az első film olyan nagy sikert aratott a mozipénztáraknál. Arról tehát szó sincsen, hogy Johnson végleg elhagyja ezt a mozis univerzumot, csak éppen messziről elkerüli majd Dominic Torettót és bandáját és inkább Jason Stathammel fog együtt lógni és püfölni az ellent. Ehhez még hozzátette az igazgató, hogy Hobbs-szal nagy terveik vannak és nagyon reméli, hogy a rajongók imádni fogják azt az irányt, amibe majd elmennek a filmmel és a történettel. Arról viszont továbbra sincsen semmi hír, hogy mikor láthatjuk leghamarabb a folytatást.

Garantáltan megolvad a szíved: Dwayne Johnsonról és 2 kislányáról irtó cuki kép készült

(Via Puliwood)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download