Most már biztos: jön a Ready Player Two mozifilm!

Biztossá vált, jön a Ready Player Two!

927

Most már biztos: jön a Ready Player Two mozifilm!

A közelmúltban jelent meg Ernest Cline nagysikerű regényének, a Ready Player One folytatása. A szerző nem bonyolította túl, a kötet a Ready Player Two címet kapta. 2018-ban pedig maga Steven Spielberg készített filmadaptációt a regényből, és nem is kellett sokáig várni arra, hogy hivatalosan is bejelentésre kerüljön, hogy a film második része is elkészül.

Kasszát robbantott a Ready Player One! - Hétvégi bevételi lista, USA

Minderről maga Cline számolt be egy friss interjú során, amelyben azt is leszögezte, hogy a projekt egyelőre kezdeti stádiumban van:

“Még minden az elején tart, pláne most, hogy Hollywood még nem teljesen tudott kitörni a járvány okozta károkból. Azt viszont elárulhatom, hogy az első rész elkészítését mindenki nagyon élvezte és mindenki várja, hogy belevágjunk a következőbe is.”

– nyilatkozta Cline. A filmváltozat szinopszisa egyelőre persze nem ismert, a regény története azonban pontosan ott veszi fel a szálakat, ahol az első rész véget ért. Wade Watts a megmérettetés után azzal szembesül, hogy James Halliday egy új technológián dolgozott halála előtt, amelyet végül titokban tartott. Ennek köszönhetően pedig az OASIS még elképesztőbb élményt képes nyújtani, ugyanakkor még jobban a rabjává válhat az ember.

A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download