"Ne papolj már annyit Jézusról, mert vége lesz a karrierednek" - kitálalt a Marvel filmek sztárja

“Ne papolj már annyit Jézusról, mert vége lesz a karrierednek” – kitálalt a Marvel filmek sztárja

1689

“Ne papolj már annyit Jézusról, mert vége lesz a karrierednek” – kitálalt a Marvel filmek sztárja

Ne beszélj Jézusról többet.” – ezt kérte Hollywood a kasszasiker “Fekete Párduc” című képregényfilm egyik főszereplőjétől.

"Ne papolj már annyit Jézusról, mert vége lesz a karrierednek" - kitálalt a Marvel filmek sztárja

Letitia Wright, aki azóta nyíltan kiáll hite mellett, hogy befutott Hollywoodban a brit online hírportálnak, a The Independent-nek nyilatkozott és kiemelte, hogy csak Istennek köszönheti, hogy ki tudott tartani karrierje során.

“A világ olyan ingatag és semmi sincs, amibe a reménységedet helyezhetnéd azért, hogy egésznek érezd magad. Még most is egy változó életszakaszomban vagyok és igyekszem megtalálni ki vagyok, de Istennel simán át lehet jutni ezeken a helyzeteken. Csodálatos dolog, hogy Jézusban hihetek és ez számomra mindennél többet ér.”

– mondta a 27 éves Marvel-színész, aki T’Challa király – azaz a Fekete Párduc – testvérét, Shurit játszotta a 2018-ban bemutatott képregényfilmben, amely azóta világhírre tett szert. A színésznő azt is bevallotta, hogy bár hírnévre tett szert Hollywoodban, a filmipar nem igazán örült neki, hogy Krisztusba vetett hitéről beszél. A hírportálnak elmondta, hogy karrierje során az emberek azt tanácsolták neki, hogy a hitét tartsa meg magának.

“Voltak olyan emberek, akik azt mondták nekem, hogy “Héka, ne beszélj már ennyit Jézusról!” De mindig is lesz olyan nyomás, amely azt akarja elérni, hogy magamban tartsam azt, amivel a világ nem ért egyet. Én nem akarok senkivel sem erőszakoskodni, de azért osztom meg az én történetemet, mert valószínűleg ma már nem élnék, hogy ha Jézussal nem találkozom és nem tudtam volna elboldogulni az életben.”

– tette hozzá. Kiemelte, hogy szerinte természetes, hogy ha valaki fényt és szeretetet hoz az életedbe, akkor azt meg akarod osztani és nem akarod elrejteni. A színésznő egyébként már nyolc hónapja törölte Twitter és Instagram profilját és elmondta, hogy a “közösségi média böjt” miatt többet tudott tanulni, olvasni és a családjával időt tölteni.

“Végre nem éreztem az elvárások miatti nyomást. Mindenkinek vissza kellene lépnie a közösségi médiától.”

– mondta a színésznő, aki ma már egy brit sorozatban (I am Danielle) játssza a főszerepet.

Ebben a filmben lesz a Marvel első nyíltan meleg házaspárja!

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download