A legendás 007-es ügynök megszólalt: Tom Hardy lenne a tökéletes James Bond

A legendás 007-es ügynök megszólalt: Tom Hardy lenne a tökéletes James Bond

2151

A legendás 007-es ügynök megszólalt: Tom Hardy lenne a tökéletes James Bond

A legendás 007-es ügynök, Pierce Brosnan nemrég azt nyilatkozta, hogy szerinte Tom Hardy lenne a tökéletes következő James Bondként. Ezzel a véleményével nincs egyedül: Hardy és Bond rajongói közül sokan szeretnék látni, ahogy a szerep és a színész végre egymásra talál. Brosnan összesen négy filmben alakította a legendásan karizmatikus angol ügynököt 1996 és 2002 között, bár az utolsó film, amiben szerepelt, a Halj meg máskor a közvélekedés szerint messze az egyik leggyengébb Bond-film. Ennek ellenére kijelentését nem lehet félvállról venni, elvégre az ő neve is ökrökre összefonódott már Bondéval.

Tom Hardy lesz a következő James Bond?

A franchise-nak Daniel Craig adott új lendületet, aki viszont hamarosan visszaadja a megbízást – idén mutatják be a legújabb Bond mozit, ám utána már nem fog visszatérni a szerepbe. Így a kérdés már aktuális: ki veszi át a stafétabotot? Az az ötlet is igen népszerűnek bizonyul bizonyos körökben, hogy Bondot esetleg egy nő játssza – ám Brosnan szerint, annak ellenére, hogy nem gondolja, hogy egy nő nem tudná eljátszani a szerepet, de az nem lenne James Bond.

Hardy valóban tökéletes választásnak bizonyulna: karizmatikus, jóképű, tehetséges színész és angol. Ám a kora viszont ellene szól – a színész nagyjából 46 éves lenne, amikor feltűnhetne az első Bond-filmben, ami egy kicsit már öreg a szerephez. Egyes pletykák szerint az alkotók fiatalabb színészben gondolkodnak, így bármennyire lenne jó választás Hardy, korántsem biztos, hogy rá szabják majd a következő high-tech öltönyt.

12 alacsony költségvetésű film, ami végül meglepően nagy kasszasiker lett

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download