Újra összefutottak a Trónok harcából ismert Jason Momoa és Emilia Clarke

Újra összefutottak a Trónok harcából ismert Jason Momoa és Emilia Clarke

684

Újra összefutottak a Trónok harcából ismert Jason Momoa és Emilia Clarke

A világsikert elért és az előző évtized popkultúráját meghatározó fantasy sorozat a Trónok harca 2011-ben indult útjának az HBO csatornáján, mely 8 évig szögezte a tévénézőket a képernyők elé. Jason Momoa, aki a történetben Khal Drogo-ként ismerhetett meg a világ, csupán csak 10 részig szerepelt, ám olyan erős karaktert alakított dothrakhi hadvezérként,hogy egyhamar nem fogjuk Őt elfelejteni. A sorozatban Drogo feleségét az ifjú Daenerys Targaryen, azaz Emilia Clarke játszotta, aki az összes évadban szerepelt, sajnos Ő is csúfos halált halt a szériában.

Újra összefutottak a Trónok harcából ismert Jason Momoa és Emilia Clarke

Bár a sorozatban nem egy love storyt és a tökéletes házasságot láthattuk Tőlük. Drogo egy kemény és barbár harcos volt, többször is megerőszakolta Daeneryst, ám később gyengéd érzelmek támadtak bennük egymás iránt és idővel összekovácsolódtak és igaz szerelem alakult ki köztük. Sajnos nem telt bele sok idő és végül mégis Daenerys keze vetett véget a férfi életének, így a nő megözvegyült. A valóság viszont egészen más, ugyanis a két színész nagyon csípi egymást és mind a sorozat alatt, mind a sorozat után is nagyon jó barátság alakult ki köztük.

A napokban újra összefutott a két színész, mikoris a közösségi médiába feltöltött fotóik tanúsága szerint hétvégén együtt ünnepelték a sorozat társalkotója, David Benioff születésnapját. Jason Momoa egy egész fotósorozatot posztolt saját oldalára, amiken jól látható, amint Clarke-kal bolondoznak. A fotók igazolták, hogy a mai napig milyen felhőtlen kettejük baráti kapcsolata. Jó látni, mikor egy film vagy sorozatbeli két karakter a filmvásznon ki nem állhatja egyást, a való életben viszont éppen ellenkezőleg, nagyon is jól kijönnek.

“ÉLETEM HOLDJA. Csodálatos vagy, örökké szeretlek Emilia Clarke”

– írta a poszthoz Momoa, és boldog születésnapot kívánt Benioffnak előre is, hiszen az író/rendező/producer csak szeptember végén tölti be az 51-et.

Szerző: MéziMcFly

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Jason Momoa


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download