Rambo 6: Jöhet a folytatás?

Rambo 6: Jöhet a folytatás?

2769

Rambo 6: Jöhet a folytatás?

Bár a Rambo: utolsó vér elvileg az utolsó Rambo film lett volna, de úgy látszik, Sylvester Stallone számára jöhet egy „Rambo: utolsó utáni vér” is – erről a 75 éves sztár a közösségi médián írt.

Rambo 5: Utolsó vér - Filmkritika (Rambo: Last Blood) 2019

A hetvenötödik életévét idén betöltő sztár 2019-ben szerepelt a Rambo: Utolsó vér című filmben (amely a kritikák szerint rettenetes volt – a Metacritic átlag a 26% (!) és beválasztották az év legrosszabb filmjei közé is), de úgy látszik, van még vér Stallone pucájában, mert nem akarja ennyiben hagyni és még egy Rambo filmet bevállalna. Maga Stallone is azt állította, és a cím is erősen arra utalt, hogy a Rambo: Utolsó vér lesz a sokat megélt veterán katona utolsó küldetése, de most Stallone mégis másképp gondolja. Nem olyan régen felkerült a film az Apple TV-re is. Stallone ezt az Apple TV-s megjelenést promótálta ezzel a kijelentéssel:

„Nézd meg az igazi utat – csak ne kapcsold le! Legyen ez a number one ezen a hétvégén! (Talán visszajön.) Respekt, Sly”

Sylvester Stallone egyértelműen bele van szerelmesedve ebbe a kiterjesztett vágásba, szerinte „ez az igazi utazás” és talán azt várja, hogy ez a vágás elég nagy siker lesz, mielőtt a karakterének újabb kalandját bejelentené. Ami az ötödik Rambo filmet illeti: a kritikák egyébként nem csak ostobának tartották a forgatókönyvet, de a végletekig rasszistának is, különösen Mexikóval szemben. A film 91 milliót hozott a konyhára, amely az 50 milliós produkciós büdzsével, a 30 milliós reklámbüdzsével ha nem is bukta, de túlzottan magas profitról sem beszélhetünk, különösen, egy ilyen ikonikus színész és karakter esetében. Talán épp emiatt is szeretne Stallone egy utolsó utáni filmet, hogy méltó módon, ne a bukás keserű szájízével búcsúzzon el Rambóként a nézőktől, rajongóktól.

12 híresség, akiről nem is sejtenéd, hogy van egy ikertestvére

(via TheGeek)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download