A 10 legjobb állatos film, amelyben tényleg az állatoké a főszerep

A 10 legjobb állatos film, amelyben tényleg az állatoké a főszerep

22880

3. Marley meg én /Marley & Me, 2008/

John és Jenny úgy dönt, hogy mielőtt családot alapítanak, először egy kutyán próbálják ki, milyen az, ha korán kell kelni, sokat kell sétálni járni, és nem szabad megfeledkezni valakinek az etetéséről. Hazavisznek egy édes kis kölyköt, és nem is sejtik, hogy a csöpp eb teljesen felforgatja az életüket. Hamar kiderül, hogy a blöki szelídíthetetlen, mint egy oroszlán, makacs, mint egy öszvér és vad, mint egy szibériai tigris. Nyomában káosz, dili és pusztítás jár. Az ifjú pár más városba költözik, gyerekük születik, igyekeznek új életet kezdeni – de Marley mindenhova elkíséri őket. Elviselni szinte lehetetlen. Nem szeretni pedig egyenesen képtelenség.

Marley meg én (2008)

2. Fekete szépség /Black Beauty, 1994/

A történet egy gyönyörű és intelligens paripáról, Fekete szépségről szól. A naiv ló, úgy gondolja minden ember olyan szerető mint az első gazdája. Egyik farmról a másikra vándorol és közben megpróbáltatások során kell keresztül mennie, amíg végül igazi otthonra és szerető gazdikra lel. Az állatos filmek első helyezettje, méltón képviseli, hogy mennyire megtudják hálálni az állatok az emberi szeretetet.

Fekete Szépség (Black Beauty, 1994)

1. Hacsi – A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog’s Story, 2009/

Amikor Parker professzor egy napon a munkából hazafelé egy gazdátlan kutyakölyköt talál a pályaudvaron, még nem sejti, hogy egy rendkívüli barátság veszi kezdetét. Bár felesége csak vonakodva fogadja be a kis japán akita kutyát, Parker szívét rögtön meghódítja Hacsi. A vidám kutyus hamarosan minden reggel elkíséri a professzort a pályaudvarra, majd minden este elé megy. Egy nap azonban Hacsi hiába várja gazdája visszatértét…

Hacsi - A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog's Story, 2009)

TOP 10 dráma a 1990-es évekből

Szerinted melyik a valaha volt legjobb állatos film? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

(Címlapkép forrása)

//Noncsi//


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download