Kristen Stewart kitálalt: Leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben

Kristen Stewart kitálalt: Leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben

4644

Kristen Stewart kitálalt: Leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben

Többek között az Alkonyat és az új Charlie angyalai sztárja, Kristen Stewart átfogó interjút adott a Harper’s Bazaarnak, melyben azt állítja, szexualitásuk miatt Hollywood továbbra is diszkriminálja a színészeket.

Leszbikus színésznő nem kaphatott szerepet Marvel filmben, de ez mára drasztikusan megváltozott

“Pontosan azt mondták nekem: Tégy magadnak egy szívességet, és ne menj ki az emberek közé a barátnőddel kézen fogva, akkor van esélyed egy Marvel filmszerepre”

– mondta a színésznő.

“Nem szeretnék ilyen emberekkel dolgozni”

– tette hozzá a 31 éves színésznő, aki az utóbbi években nyíltan vállalja biszexualitását. Robert Pattinsonnal való szakítása óta a producer, Alicia Cargile párja. Ma úgy érzi, a több évnyi titkolózás egy idő után túlságosan szorongatóvá kezdett válni.

“Azt hiszem, csak élvezni akartam az életet. Miközben próbáltam védeni a magánéletemet, úgy éreztem, épp ez teszi tönkre. Ne mehetnék ki valakivel az utcára akárkivel? Nem beszélhetek róla az interjúimban? Vannak emberek, akik nem kedvelnek, és nem nézik jó szemmel, hogy más nőkkel randizol, és azt sem szeretik, ha nem leszbikusként vagy heteroszexuálisként definiálod magad.”

A Marvelnél ez a diszkrimináció mára teljesen eltűnt, idén, 2021-ben négy szuperhősre is fény derült/derül, akik az LMBTQ közösség tagjai. Kristen Stewartot pedig legközelebb Diana hercegnőként láthatjuk viszont a vásznakon. Kristen korábban azt is elárulta, hogy minden önéletrajzi könyvet elolvas Dianáról a forgatások előtt, sőt, akcentusát is elsajátítja a hitelesség érdekében.

Idén négy LMBTQ karakterrel bővül a Marvel univerzum

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download