Ő az a nő, akivel Terence Hill 54 hosszú éve él boldog házasságban

Ő az a nő, akivel Terence Hill 54 hosszú éve él boldog házasságban

12435

Ő az a nő, akivel Terence Hill 54 hosszú éve él boldog házasságban

Terence Hill a ’60-as és ’70-es években kék szemeivel rengeteg női rajongóját megigézte a képernyőn keresztül. Bár sokan odáig voltak érte, az ő szíve azonban foglalt volt, a gyönyörű Lori Zwicklbauerrel 1967-ben sodorta össze az élet, pár hónap után pedig oltár elé is vezette.

Terence Hill

Terence Hill és felesége, Lori Hill már 1967 óta kiegyensúlyozott, boldog házasságban élnek

Pont abban az időszakban ismerkedtek meg egymással, amikor Hill összebarátkozott Bud Spencerrel. Már a legelején tudták, hogy egymásnak szánta őket a sors, így nem vártak sokat az esküvővel, pár hónap után egybekeltek. 1967. július 23-án mondák ki a boldogító igent, azóta elválaszthatatlanok egymástól.

“Az a hosszú házasságunk titka, hogy igazán szeretjük egymást és tiszteletben tartjuk a másik érzéseit, szokásait. Persze nekünk is vannak konfliktusaink, de veszekedni sosem szoktunk.”

– nyilatkozta Hill egy mgyar újságnak még 2019-ben, majd hozzátette, felesége elég visszahúzódó típus. Fiuk, Jess 1969-ben látta meg a napvilágot, 1973-ban fogadták örökbe Rosst, de ő sajnos 1990-ben életét vesztette egy autóbalesetben, ami egy óriási törés volt a házaspár számára.

Megindító: Így néz most ki Bud Spencer özvegye és három gyermeke

(Via femina.hu)


Article Tags: · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download