Teljesen tönkretette a plasztika: rá sem ismerni az Amerikai pite gyönyörű sztárjára

2655

Teljesen tönkretette a plasztika: rá sem ismerni az Amerikai pite gyönyörű sztárjára

Emlékeztek még ifjú korunk egyik nagy kedvenc filmjének, az Amerikai pite szépséges sztárjára Vickyre? A szexi sztár, Tara Reid a 90-es években a világ egyik legismertebb arca volt és akiért férfiak milliói őrültek meg anno. Az idő vasfoga azonban őt sem kímélte, ma már csak árnyéka egykori önmagának.

Tara Reid

Az első mozi óta már több mint 21 év telt el, így nem csoda, hogy a szereplők jócskán megváltoztak. Ezt leginkább a ma 45 éves Tara Reid, azaz Vicky sínylette meg, aki több félresikerült plasztikai műtét áldozata lett az évek alatt.

A színésznő ebből azonban semmit nem vesz észre, vagy legalábbis nagyon jól leplezi, ugyanis ő teljesen meg van elégedve külsejével. Mindezt az Instagramjára feltöltött több száz kép igazolja, ugyanis rengeteg szelfit és fotót tölt fel magáról.

Tara Reid

Igaz ezeknek zöme photoshoppal van korrigálva és így kerülnek fel, ugyanis a róla készült legfrissebb lesifotók alapján a való életben ma már gyakorlatilag egy élő roncs, mely kicsapongó életvitelének, örökös fogyókúráinak, illetve testképzavarának köszönhető.

Reidet az utóbbi években inkább csak kis költségvetésű akciófilmekben láthattuk.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel Stifler mamájára az Amerikai pitéből? Így néz ki napjainkban!


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download