10 zseniális folytatásfilm, ami megérte a pénzét

10 zseniális folytatásfilm, ami megérte a pénzét

18709

6. Vissza a jövőbe 2. (Back to the Future Part II, 1989)

Marty és Doki időutazása ugyan megoldotta a McFly család néhány problémáját, de a visszatérésükkor azzal kell szembesülniük, hogy valaki fenekestül felforgatta az időt. Így nincs más választásuk, mint belevágni az újabb kalandba: elutazni 1995-be, és megállítani Biffet, aki minden lehetséges módon megpróbálja megkeseríti az életüket.

Vissza a jövőbe 2. (Back to the Future Part II, 1989)

5. Halálos fegyver 2. (Lethal Weapon 2, 1989)

A rendőrségnek sikerül nyakon csípnie Leo Getzet (Joe Pesci), egy igazi nagypályást, aki nem kevesebb mint fél milliárd dollárt mosott tisztára a maffiának. A férfi felügyeletével Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) nyomozókat bízzák meg, akik nem is sejtik, hogy Leo épp annak a bűnszervezetnek dolgozott, amit szeretnének felszámolni. A maffia persze igyekszik eltenni Leót láb alól, ugyanis a férfi kétes információk birtokában van. A nyomok a dél-afrikai nagykövetségre vezetnek, ahol Riggset elvarázsolja a nagykövet csábos asszisztense.

 Halálos fegyver 2. (Lethal Weapon 2, 1989)

4. Terminátor 2. – Az ítélet napja (Terminator 2: Judgment Day, 1991)

1997. augusztus 29-én a Skynet kirobbantotta a III. Világháborút, amely 3 milliárd áldozatot követelt. A túlélőknek azonban a gépek ellen is meg kell küzdeniük. A Skynet egy új, fejletteb Terminátort küld a múltba, hogy megölje az emberek vezérét, a tinédzser John Conort. Csakhogy az emberek is visszaküldik saját, átprogramozott Terminátorukat (Arnold Schwarzeneggert): a bolygó jövője a két gép összecsapásán múlik.

Terminátor 2. - Az ítélet napja (1991)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download