Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Így néz ki a kedvese

Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Így néz ki a kedvese

622

Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Így néz ki a kedvese

Tom Hiddleston brit színész, aki bár több filmben játszott már (Bíborhegy, Kong: Koponya-sziget, Éjszakai szolgálat), nevét mégis akkor ismerte meg a világ, amikor először játszhatta el a Marvel-filmek egyik hírhedt karakterét, Lokit, a csínytvések istenét. Érdekesség, hogy a sztár először Loki testvére, Thor szerepére jelentkezett, végül azt Chris Hemsworth kaparintotta meg, a két színész azóta szoros barátságot kötött egymással. 2011-ben a Thorban, 2012-ben a Bosszúállókban szerepelt, ez a két mozifilm alapozta meg a sikerét, aki azóta már saját sorozatot is kapott Loki címen.

Tom Hiddlestonra rátalált a szerelem? Így néz ki a kedvese

Tom Hiddleston és Zawe Ashton (A szolgálólány meséje) 2019 óta alkotnak egy párt, de Tom csak most érezte úgy, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja kedvesét. A szerelmesek a nyilvánosság előtt eddig  sosem vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, mert egyikőjük sem az a típus, aki minden egyes részletet megosztana a magazinokkal. A pár még 2019-ben sodorta össze őket az élet, a Betrayal című West End darabban játszottak együtt, egy házaspárt alakítottak, akiknek az életük tele volt feszültségekkel. A közös jeleneteik és a próbák olyan szinten közel hozták őket egymáshoz, hogy végül egymásba szerettek. 2020-ban összeköltöztek egymással, jelenleg Atlantában élnek együtt. De Tom eddig nagy titokban tartotta szerelmét. Habár Hiddleston most sem nyilatkozott a kapcsolatáról, úgy tűnik, az első közös hivatalos megjelenést megtették. A brit sármőr és kedvese most a Tony-díjátadón kéz a kézben jelentek meg  mosolyogva a  vörös szőnyegen.

Érdekesség, hogy Zawe is csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, ugyanis szerepet kapott a Marvel kapitány második részében. Így nem kizárt, hogy egyszer még együtt láthatjuk a vásznon a két filmsztárt. Mivel kapcsolatuk híre pár óra alatt bejárta a világsajtót, kár lett volna tagadniuk. Örülünk, hogy Tomra rátalált a boldogság és sok örömet kívánunk Nekik!

Szerző: MéziMcFly

Tom Hiddleston lehet a következő James Bond!


Article Tags: · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download