Jim Carrey főszereplésével jöhet a Maszk 2!

Mégis elkészülhet a Maszk 2, ráadásul Jim Carrey főszereplésével!

890

Mégis elkészülhet a Maszk 2, ráadásul Jim Carrey főszereplésével!

Jim Carrey kétségkívül két legnagyobb sikere – és nem feltétlenül legnagyobb alakítása – az Ace Ventura – Állati nyomozó és A maszk volt, mindkettő meghatározó komédiái a ’90-es éveknek. Carrey ekkoriban élte igazi virágkorát, amely sajnos a 2000-es évekre már nem nagyon tartott ki. Hasonlóan nagy sikereket már nem is ért el, de talán a jövő fényesebb lehet a színész számára. De lesz-e valaha A Maszk 2?

Jim Carrey főszereplésével jöhet a Maszk 2!

Jim Carrey erre némileg diplomatikus, de tulajdonképpen korrekt választ adott a közelmúltban. Elmondása szerint nem nagyon hisz a folytatásfilmekben (nem is volt neki túl sok belőle), de tisztában van vele, hogy napjainkban nagy divatja van ezeknek. Viszont nem akarja újra eljátszani Stanley Ipkiss karakterét csak azért, hogy újra eljátssza. Csak és kizárólag akkor bújna újra a kissé esetleg bankár bőrébe, ha egy igazi látnok filmkészítő karolná fel a projektet.

Hogy kire gondolt e látnok filmkészítő alatt, azt már nem árulta el, de a lényeg, hogy nem bólintana rá akárki kedvéért a visszatérésre. Ez azért egy picit szomorú, mert az elmúlt hónapokban újra erősen lábra kaptak olyan pletykák, hogy a Warner Bros. komolyan tervezi a második rész elkészítését. Ehhez képest hivatalos bejelentésre egyelőre nem került sor.

A “Gumiarcú” Jim Carrey 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download