Nicolas Cage főszereplésével készülhet el mégis A nemzet aranya 3. része!

Nicolas Cage főszereplésével készülhet el mégis A nemzet aranya 3. része!

12823

Nicolas Cage főszereplésével készülhet el mégis A nemzet aranya 3. része!

Egy jelentés szerint Chris Bremner forgatókönyvíróval az élén végre tető alá hozzák A nemzet aranya franchise harmadik részét, amiről sokan már teljesen lemondtak, most azonban a Disney végre zöld utat engedett a folytatás előtt. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Disney már Jerry Bruckheimer producert is megkeresték az ötlettel kapcsolatban.

A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

A Disney még 2004-ben mutatta be A nemzet aranya első részt, melyben Nicolas Cage főszereplésében Benjamin Gates megpróbálja ellopni a Függetlenségi nyilatkozatot, miután megtudta, hogy a dokumentum olyan rejtett kódot tartalmaz, ami elvezetheti egy titkos kincshez. Három évvel később a Disney bemutatta A nemzet aranya: Titkok könyve második részt, melyben Gates a kincskeresés mellett azt is bizonyítania kellett, hogy ősei ártatlanok Abraham Lincoln elnök meggyilkolásában, miután Ed Harris karaktere besározta.

Bár a kritikusokat egyik rész sem győzte meg, különösen igaz ez a második részre, ennek ellenére a Disney sikert sikerre könyvelt, hiszen egyre nagyobb népszerűségnek és bevételre tett szert a franchise, ám mindeddig nem készült el belőle a harmadik rész, pedig az elmúlt években többször is felmerült már az ötlet.

18 izgalmas kalandfilm, amit feltétlen látnod kell

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download