Emlékszel még Quinn doktornőre? Az őt alakító Jane Seymour 70 évesen is bombaformában van!

Emlékszel még Quinn doktornőre? Az őt alakító Jane Seymour 70 évesen is bombaformában van!

1478

Emlékszel még Quinn doktornőre? Az őt alakító Jane Seymour 70 évesen is bombaformában van!

Jane Seymourt a Quinn doktornő című sorozatból ismerhetik sokan, de olyan filmekben is szerepelt, mint a Valahol, valamikor, az Ünneprontók ünnepe, a Pizzarománc, de Bond-lány is volt az 1973-as Élni és élni hagyni című alkotásban Roger Moore oldalán.

A négygyerekes színésznő napjainkban már büszke nagymamának is vallhatja magát, összesen három unokája van, Rowan, Willa és Luna. A fiú a legidősebb, már kilencéves, a két kislány közül Willa nyolc-, Luna ötéves. Seymour fantasztikusan néz ki, az unokái a fő motivációi, hogy fitten tartsa magát.

A kisgyerekek egyik nagy csodája, hogy a közelükben élettel telinek és szeretetteljesnek érzed magad. Ha velük lehetek, azok a pillanatok a feltétlen szeretetről szólnak. Ráébresztettek engem arra az unokáim, hogy muszáj egészségesnek maradnom, hiszen annyi mindent meg akarok nekik mutatni ebből a világból.”

– fogalmazta a Closer Weekly magazinnak. 67 évesen szerepelt a Playboy magazinban is, akkor elmondta, sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint fiatalon, hiszen akkoriban benne volt egyfajta kényszer, hogy megfeleljen mindenkinek.

“Amikor fiatalabb vagy, folyton fel akarod magadra hívni a figyelmet, de most már ez nincs meg bennem. Nem akarok senkinek se bebizonyítani semmit.”

– fogalmazta. Nagyon sokat sportol, a Good Housekeeping cikke alapján több mint 30 éve jár pilatesórákra, szeret golfozni, és szívesen végez izometrikus gyakorlatokat is, utóbbi arról szól, hogy egy-egy statikus pózt hosszan megtart az ember, ezzel is megdolgoztatja az izmokat. Ami az étkezést illeti, nem eszik gyorséttermi ételeket, sok zöldséget és gyümölcsöt eszik, sőt a saját kertjében termeszti a finomságokat.

Már 31 éve, hogy elhunyt Ross Hill – Terence Hill teljesen összetört fia halálától

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download