Mel Gibson is majdnem szuperhősbe öltözött

Mel Gibson is majdnem szuperhősbe öltözött

2262

Mel Gibson is majdnem szuperhősbe öltözött

Az Oscar-díjas színész, Mel Gibson nem rég interjút adott a Guardiannek, ahol több, eddig nem ismert információkra is fény derült.

Thor

Chris Hemsworth és Anthony Hopkins a hatalmas kasszasikernek örvendő Thor-ban. Utóbbi helyében akár Gibson is lehetett volna

“Sok ideje már ennek, Thor apjának a szerepét ajánlották fel, de nem vállaltam el.”

– szögezte le a lényeget Mel. Odint végül nem kisebb név vállalta el, mint a szintén Oscar-díjas Anthony Hopkins. A Marvel univerzumban játszódó szuperprodukció és folytatása is nagy sikernek örvendett. Előbbi 450 millió zöldhasút, míg utóbbi 644 millió amerikai dollárt termelt világviszonylatban.

Az interjúban meg kérdezték, a színészt, hogy mi a véleménye a szuperhősfilmek áradatának, amire már egy picit bővebben is kifejtette a véleményét.

“Vannak köztük jók. Néhány pedig egész vicces, mint például A galaxis őrzői vagy az első Vasember. Néhány pedig nem több régi dolgok újrahasznosításánál. Pókembert is már vagy ötször feldolgozták, és alig különböznek egymástól. Szerintem hátrányosan érinti a filmeket, hogy már nem lehet az alkotók nevével eladni őket. Manapság már máshogy működik ez az üzlet.”

Mel Gibson

Mel Gibsonnak eddig színészi pályafutásának egyik leghíresebb karaktere William Wallace volt A rettenthetetlenből.

Mel Gibson folytatta monológját arról, hogy régebben mennyivel volt másabb a filmgyártás:

“Úgy gondolom, hogy akkoriban változatosabb történetű filmeket gyártottak, és az alakítások is sokszínűbbek voltak.”

Gibson állítja, hogy a mai világban nem szűnt meg ez a filmkészítési mód, egyszerűen csak fele annyi pénzből, kétszer gyorsabban kell dolgozniuk.

“Legyetek kitartóak és Isten meg fog benneteket segíteni” – Anthony Hopkins

(Címlapkép forrása; Hír forrása)

//milos//


Article Tags: · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download